Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Golf tuning » 1.9 TDI (77 kW / 105 LE) referencia

Volkswagen Golf chiptuning 1.9 TDI 105 Ps 2007 Prémium Pro Stage1


Volkswagen Golf csippelés a 200000 km-t futott 14 éves 105 lóerős 1.9 TDI szekéren, amely Budapest térségéből érkezett hozzánk chip tuning érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetekben az optimalizálás hatása azonnal és nagyon markánsan érezhető.

Alap, hogy a tuning alatt mértük, ezért a menetdinamika és fogyasztás javulása mellett bemutatható, kiértékelhető a kinyomtatott mérési eredmény. Megérkezésekor a gyári ígérethez képest erőben 2% (-2 Ps) elmaradást, nyomatékban 6% (16Nm) többletet regisztráltunk ezen a mai 14 éves Volkswagenen. Tehát, az autó a 105 Ps 250 NM gyári specifikációhoz hasonlítva 103 lovat és 266 Nm-t mutatott a Prémium Pro csiptuningunk megkezdésekor.volkswagen-golf-tuning-1-9-tdi-105

Volkswagen Golf alapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus: Golf
Kivitel: Golf 5 – 2003 – 2008
Motor: 1.9 TDI (77 kW / 105 LE)
Katalógus teljesítmény: 105 LE
Forgatónyomaték: 250 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 200000 km
ECU: Bosch EDC16U1
Motorkód: R4
Alvázszám: WVWZZZ1K
Gyártási év: 2007
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Ahonnan érkezett: Budapest

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

volkswagen-golf-tuning-chiptuning-1-9-tdi-105

Neked is pont ilyen Volkswagened van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Volkswagen tuning kell? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/volkswagen-tuning/

Chiptuning kalkulátor: (nem széthajtós) növekmény ezen a Volkswagenen

A Rigotech által preferált, még agresszívebb használat esetén is időtálló tuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 125 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 300 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb az üzembiztonság. Sok műhely kiír magasabb adatokat, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból származó alkatrész szintű meghibásodásokért csak Te tartod a hátad.


Volkswagen Golf Tuning a Rigotechnél

A tulajdonos motoroptimalizálás okán jött a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne az autó robbanékonyságán és előzési képességén. Vágya egyúttal kedvezőbb fogyasztás , a forgatónyomaték meggyőző növelése , az autó használhatóságának javítása mellett. Ugyanakkor biztosítva az eredetivel azonos megbízhatóságot.

Volkswagen Golf chiptuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/volkswagen-golf/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. 14 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
A Golf 105 LE-s erőforrása és hajtáslánca bőséges betervezett mechanikai túlméretezéssel bír, ennek köszönhetően a remap várható eredménye bőséges. A motor jól érezhetően chiptuningolható, a megbízhatóság kockáztatása nélkül (Rigotech technológiát használva). Ezek az 1.9 TDI (77 kW / 105 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


Az 1.9 TDI chippelés megrendelésekor meg kell nézni milyen céghez látogatsz, mivel a chiptuningok haszna, hihetetlenül változatos!

A géped 105 LE erőforrásának valamint hajtásláncának tartalékai ellenére is brutálisan kinyírható egy kezdetleges akciós chippel vagy akármilyen Volkswagen tuning box használatával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech remap eredménye, menete

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte Péter elvárásainak megfelelő egyedi Prémium Pro remap kialakítása. A tökéletes beállítás van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Volkswagen állapotának és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Főleg új autók esetén vagy extrább kérések esetén nélkülözhetetlen a teljesítménymérés és folyamatos diagnosztikai kontroll.

A Volkswagen tuning, csiptuning eredménye ezen az 1.9 TDI motoron: +30% (+31 Ps) teljesítmény javulás, a forgatónyomaték +29% (+76 Nm) fokozódásával együtt. Az autót közös tesztkör után 134 LE és 342 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Péter pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel esetében nem ajánlott sport betétszűrőt alkalmazni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Volkswagen Golf 1.9 TDI 105 LE dyno teszt

Nincs két egyforma Volkswagen és habár ügyfeleink kérései néha hasonlók mégis elég nagy a differencia köztük. Emiatt minden egyes munkánk teljesítménymérése változatos, egyedül az aktuális autóra és kérésre vonatkozik! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, megint valaki gyengébbre akarja. Valakinek központi kérdés a csökkenő fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te autód mit tud.

volkswagen-golf-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a féltett autód teljes biztonságban szakértő kezekben van. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai eljárásaink mellett, ütős együttműködési lehetőségeink garantálják. Sok hasonló VW-t diagoztunk, chip tuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk több alkalommal megmutattuk eredményeinket, referenciáinkat.

#Volkswagen #Golf #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Golf tuning » 1.9 TDI (77 kW / 105 LE) referencia

1 Volkswagen Golf tuning 1.9 TDI 105 LE néhány referenciánk

  • Volkswagen Golf tuning 1.9 TDI 105 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!