Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Jetta tuning » 1.4 TSI 122 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122 LE 2017 Rigotech Prémium Pro chippelés adatok és dynoAutó adatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Jetta 6
Motor: 1.4 TSI
Teljesítmény: 122 LE
Forgatónyomaték: hide-compare-block1 Nm
Év: 2017
Üzemanyag: Benzin
Motorkonfiguráció: Turbó-benzin
Mérés módja: Teljesítménymérő padon
Mérőszoftver: Sportdevices

Volkswagen tuning gyártmányoldalunkról elérsz minden típust. Ezekből választva az adott típusoldalon külön megtalálod a kapcsolódó dyno tesztjeinket, leírásainkat.
Volkswagen Jetta 6 1.4 TSI 122 LE mérési diagram

Ritka, hogy két Volkswagen teljesen egyforma és habár ügyfeleink kérései van, hogy közel állanak egymáshoz ennek ellenére jelentős a különbség köztük. Így minden egyes referenciánk teljesítménymérése eltérő, kizárólag a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, más erősebbre, megint valaki meg alá kéri. Egyeseknek központi kérdés a fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te autód mit tud.

Kezdéskor a specifikációhoz viszonyítva teljesítményben 2% (2 lóerő) többletet regisztráltunk a mai Volkswagenen. Szóval, az autó a 122 LE hide-compare-block1 NM specifikációhoz hasonlítva 124 lovat és 204 NM-t tudott a motoroptimalizálásunk előtt.

 

A teszt adatai

Mért érkező teljesítmény: 124 LE
Mért érkező forgatónyomaték: 204 NM
Mért Rigotech PPro tuning teljesítmény: 139 LE (+12% +15LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 239 NM (+15% +35Nm)
volkswagen-Jetta-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Jetta #tuning #TSI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Jetta tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Jetta tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Jetta tuning 1.4 TSI 122 LE mérések

  • Volkswagen Jetta tuning 1.4 TSI 122 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 1.4 TSI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 1.4 TSI 122 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 1.4 TSI 122 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 1.4 TSI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 1.4 TSI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Jetta chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin autóknál nem kell sport légszűrő betétet betenni mert az eleve feltöltött motoron nem fog érdemben segíteni. A szívó benzines tuningnak jó kiegészítője , emiatt a sportlégszűrő használata indokolt lehet (de nem kötelező).


Alufelni

Az alufelni népszerű optikai és néha vezetéstechnikát támogató tuning extra. A legtöbben nem számolnak vele, hogy milyen hatással lesz ez a gépóriás gyorsulására. Egy felkapott cikkünk az alufelni témájában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc