Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Transporter-Multivan tuning » 2.5 TDI 131 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Multivan 2.5 TDI 131 LE 2004 Rigotech Prémium Pro remap adatok és teljesítménymérésAlapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Multivan T5
Motor: 2.5 TDI
Katalógus teljesítmény: 131 LE
Katalógus nyomaték: hide-compare-block1 Nm
Év: 2004
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Úton, valós körülmények közt
Mérőszoftver: Insoric

Volkswagen tuning gyűjtőoldalunkról elérsz minden modellt. Ezekből választva a típusoldalon külön megtalálod a releváns dyno tesztjeinket, cikkeinket.
Volkswagen Multivan T5 2.5 TDI 131 LE dyno teszt

FONTOS! Ritka, hogy két Volkswagen teljesen egyforma és habár az ügyfélkérések van, hogy hasonlók azért jelentős az eltérés köztük. Így minden egyes munkánk teljesítménymérése változatos, kizárólag a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki fölé, más gyengébbre akarja. Egyeseknek központi kérdés a fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mennyire hozza az elvárásodat.

Megérkezésekor a gyári ígérethez viszonyítva teljesítményben -% (- Ps) többletet regisztráltunk ezen a mai Volkswagenen. Így, 131 LE hide-compare-block1 NM katalógushoz képest Diagramról leolvasható lovat és Diagramról leolvasható NM-t mutatott a motoroptimalizálásunk megkezdésekor.

 

A teljesítménymérés adatai

Mért érkező teljesítmény: Diagramról leolvasható LE
Mért érkező forgatónyomaték: Diagramról leolvasható NM
Mért Rigotech PPro optimalizálás teljesítmény: 159 LE (+21% +28LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 384 NM (+-% +-Nm)
Az érkező teljesítmény- és forgatónyomaték értékek az Insoric mérési módszer sajátossága miatt nincsenek számszerűsítve az adatlapon, viszont a diagramról lenézhetők. Itt a teljesítményjavulást a katalógusadathoz viszonyítva adjuk meg.
volkswagen-Multivan-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Multivan #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Multivan tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Multivan tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Multivan tuning 2.5 TDI 131 LE mérések

  • Volkswagen Multivan tuning 2.5 TDI 131 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 2.5 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 2.5 TDI 131 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 2.5 TDI 131 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 2.5 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 2.5 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Multivan chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin motoroknál felesleges sport betétszűrőt beszerezni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet. A szívó benzines tuningnak jó kiegészítője , ezért a sportlégszűrő használata ajánlott (de nem feltétel!)


Alufelni

Az alufelni szinte elsődleges optikai és néha vezetéstechnikát támogató tuning extra. A legtöbben nem gondolják át, hogy milyen hatással lesz a gép menetdinamikájára. Egy felkapott cikkünk az alufelni témájában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc