Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat tuning » 1.9 TDI (96 kW / 130 LE) referencia

Volkswagen Passat chiptuning 1.9 TDI 130 Ps 2002 Prémium Pro csiptuning


Volkswagen Passat remap a 320000 kilométert futott 19 éves 130 lovas 1.9 TDI szekéren, amely Nagykanizsa mellől jött chip tuning ügyben Siófokra, a Rigotech Chiptuning kiemelt partneréhez. Kézi váltóval szerelt kivitelnél a chippelés hatása jól tesztelhető, mérhető.


volkswagen-passat-tuning-1-9-tdi-130

Volkswagen Passat specifikáció

Gyártmány: Volkswagen
Típus: Passat
Kivitel: B5 – 1996 – 2005
Motor: 1.9 TDI (96 kW / 130 LE)
Katalógus teljesítmény: 130 LE
Forgatónyomaték: 310 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 320000 km
ECU: Bosch EDC15P+
Motorkód: AVF
Alvázszám:
Év: 2002
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Innét jött: Nagykanizsa

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Volkswagened van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Volkswagen tuningra van szükséged? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/volkswagen-tuning/

Chiptuning kalkulátor: (nem széthajtós) növekmény ezen a Volkswagenen

Az általunk ajánlott durvább igénybevételnél is időtálló tuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 150 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 360 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez csak cégünk ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos reklámoz magasabb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból eredő alkatrész szintű meghibásodásokért csak Te fogsz fizetni.


Volkswagen Passat tuning a Rigotechnél

Ügyfelünk chip tuning okán látogatott a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne autója erején és pedálreakcióján. Elvárása ezzel együtt fogyasztás csökkenés , a dinamika érezhető növelése , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal garantálva a gyárival azonos alacsony szervizköltségeket.

Volkswagen Passat chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/volkswagen-passat/

Ilyen sok km futásnál többnyire az autók már nem tudják a gyári adatot, a tuning ígéretet is nehezebb vagy lehetetlen tartani a mechanikus adottságok miatt. Ez egy öreg autó, viszont jobb esetben a kor nem kizáró ok, ha chiptuninggal szeretnénk javítani a menettulajdonságait, fogyasztását.
A Passat 130 LE-s erőforrása és hajtáslánca számottevő betervezett tartalékkal rendelkezik, a chippelés várható haszna durva. A motor tökéletes eredménnyel chippelhető, az üzembiztonság csökkenése technológiánkkal kizárt. Esetünkben az 1.9 TDI (96 kW / 130 LE) motor kellemesen húzható.


Az 1.9 TDI csiptuning előtt érdemes tájékozódni milyen céghez mész, mivel a hangolások megbízhatósága, megtérülése, díja nagyon eltérő!

A kocsid 130 LE motorjának valamint váltójának megbízhatósága ellenére is nagyon csúnyán leamortizálható egy rosszul megírt akciós tuninggal vagy akármilyen Volkswagen tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chippelés eredménye, folyamata

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte az autó gazdája elvárásainak megfelelő PPro csiptuning kialakítása. A tökéletes tuning van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Volkswagen futásteljesítményének és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább fiatal autóknál vagy extrább kérések esetén létfontosságú a dyno teszt és műszeres kontroll. Most a tulajdonos kérésére nem padoztuk az autót, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll támogatta a folyamatot.

A Stage1 beállításunk eredménye ezen az 1.9 TDI erőforráson: sokkal jobb pedálreakció és dinamikusabb gyorsulás de visszajelzéseink alapján várható az autó étvágyának csökkenése is.

Nagyra értékeljük a tulajdonos pozitív hozzáállását és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál nem kell sportlégszűrőt beszerezni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

A Rigotech-nél autód teljes biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a mérőpados tesztek, motordiagnosztikai eljárásaink mellett, ütős együttműködési lehetőségeink biztosítják. Elég sok ehhez hasonló VW-t diagnosztizáltunk, optimalizáltunk az 1998 óta eltelt időben és velük kapcsolatban több alkalommal megmutattuk eredményeinket, referenciáinkat.

#Volkswagen #Passat #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat tuning » 1.9 TDI (96 kW / 130 LE) referencia

1 Volkswagen Passat tuning 1.9 TDI 130 LE néhány referenciánk

  • Volkswagen Passat tuning 1.9 TDI 130 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány Volkswagen 1.9 TDI 130 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI 130 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Passat chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!