Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat tuning » 2.0 TDI Bi-Turbo (176 kW / 240 LE) referencia

Volkswagen Passat 2.0 TDI 240 LE 2016 Prémium Pro csiptuning


Volkswagen Passat remap a 178510 kilométert futott 5 éves 240 lóerős 2.0 TDI Volkswagenen, amely tulajdonosa Délegyháza közeléből ugrott át motoroptimalizálás miatt Siófokra, a Rigotech Chiptuning kiemelt partneréhez. DSG váltóval szerelt esetben az optimalizálás eredménye jól mérhető. Meg tudjuk csinálni a DSG tuningját is, de ajánlott biztonságos értékeink esetén szükségtelen, mivel alapbeállításon is lekezeli ezt a többletet.


volkswagen-passat-tuning-2-0-tdi-240

Volkswagen Passat specifikáció

Gyártmány: Volkswagen
Típus: Passat
Kivitel: B8 – 2014 – 2019
Motor: 2.0 TDI Bi-Turbo (176 kW / 240 LE)
Teljesítmény: 240 LE
Katalógus nyomaték: 500 Nm
Váltó: DSG
Futásteljesítmény: 178510 km
Motorvezérlő: Bosch EDC17CP74
Motorkód: CUA
Alvázszám:
Évjárat: 2016
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Innét jött: Délegyháza

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Volkswagened van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Volkswagen tuning érdekel? Akkor kezdd itt:
Volkswagen tuning

Chiptuning kalkulátor: biztonságos növekmény ezen a Volkswagenen

Az általunk ajánlott durvább igénybevételnél is időtálló chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 260 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 540 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha biztosra akarsz menni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningcég reklámoz magasabb adatokat, amiket vagy nem tud betartani vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból eredő esetleges alkatrész szintű károkért csak Te fogsz fizetni.


Volkswagen Passat tuning Rigotech módra

Péter csiptuning okán jött a műhelyünkbe, hogy javítsunk autója robbanékonyságán és előzési képességén. Elvárása ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése volt, a nyomaték meggyőző javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal megtartva az eredetivel azonos üzembiztonságot.

Volkswagen Passat lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/volkswagen-passat/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. Kiváló eredményt, tökéletes állapotú autón lehet hozni, az esélyt növeli amikor ilyen fiatal.
A Passat 240 PS motorja és hajtáslánca számottevő betervezett mechanikai túlméretezéssel bír, tehát a motoroptimalizálás várható haszna durva. A motor tökéletes eredménnyel chippelhető, a megbízhatóság csökkenése nélkül (Rigotech technológiát használva). Ezek a 2.0 TDI Bi-Turbo (176 kW / 240 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.0 TDI chippelés alkalmával jól meg kell nézni milyen céghez mész, mivel a tuningboxok megbízhatósága, eredménye, díja változatos!

Szeretett autód 240 lovas erőforrásának valamint hajtásának megbízhatósága ellenére is brutálisan leamortizálható egy benzinkúton feltöltött tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett beállítással vagy Volkswagen tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech remap eredménye, menete

A Rigotech-nél az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte az autó gazdája szempontjainak megfelelő egyedi Prémium Pro chip tuning kivitelezése. Az elvárás szerinti tuning van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Volkswagen futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Főleg fiatal autóknál vagy extrább kérések felmerülésekor nélkülözhetetlen a mérőpad használata és műszeres kontroll. Most Ügyfelünk kérésére nem mértük az autót, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll segítette munkánkat.

A Prémium Pro chippelésünk eredménye ezen a 2.0 TDI motoron: agresszívebb gyorsulás és érezhetően dinamikusabb nyomatékkarakterisztika de visszajelzéseink alapján elvárható az autó étvágyának javulása is.

Köszönjük Péter pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel motoroknál nem kell sportlégszűrőt betenni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Műhelyünkben a nagy becsben tartott kocsid teljes biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a fékpados mérések, diagnosztikai módszereink mellett, egyedülálló garanciáink szavatolják. Elég sok hasonló VW-t vizsgáltunk, diagnosztizáltunk, csiptuningoltunk az 1998 óta eltelt időben és ezekről több alkalommal láthattad referenciáinkat, méréseinket.

#Volkswagen #Passat #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


A VAG csoport 2.0 TDI tuning gyújtőoldalunk ITT.

Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat tuning » 2.0 TDI Bi-Turbo (176 kW / 240 LE) referencia

1 Volkswagen Passat tuning 2.0 TDI 240 LE néhány referenciánk

  • Volkswagen Passat tuning 2.0 TDI 240 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 2.0 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 2.0 TDI teljesítménymérése

  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 2.0 TDI 240 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 2.0 TDI méréseink feltöltése folyamatban...

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!