Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat CC tuning » 2.0 TDI CR (103 kW / 140 LE) referencia

Volkswagen Passat CC 2.0 TDI 140 lóerő 2009 Prémium Pro Stage1


Volkswagen Passat CC remap a 180000 kilométert futott 12 éves 140 lóerős 2.0 TDI vezérgépen, amely tulajdonosa Zalaegerszeg közeléből érkezett hozzánk csiptuning kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetekben a felhúzás hatása azonnal és nagyon markánsan érezhető.

Még jó, hogy a tuning folyamata alatt teljesítménymérést is csináltunk, szóval a vezethetőség és pedálreakció javulásán felül kézzelfogható, analizálható a rögzített mérés. Érkezéskor a katalógushoz viszonyítva erőben 8% (-11 LE) elmaradást, forgatónyomatékban 6% (-18Nm) elmaradást regisztráltunk az aktuális 12 éves Volkswagenen. Szóval, az autó a 140 lóerő 320 NM gyári adathoz hasonlítva 129 lovat és 302 Nm-t mutatott a felhúzásunk előtt.volkswagen-passat-cc-tuning-2-0-tdi-140

Volkswagen Passat CC alapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus: Passat CC
Kivitel:
Motor: 2.0 TDI CR (103 kW / 140 LE)
Katalógus teljesítmény: 140 LE
Katalógus nyomaték: 320 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 180000 km
ECU: Bosch EDC17C46
Motorkód: CBAB
Alvázszám: WVWZZZ3C
Év: 2009
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Ahonnan jött: Zalaegerszeg

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

volkswagen-passat-cc-tuning-chiptuning-2-0-tdi-140

Neked is pont ilyen Volkswagened van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Volkswagen tuning kell? Akkor kezdd itt:
Volkswagen tuning

Chiptuning táblázat: biztonságos növekmény ezen a Volkswagenen

Az általunk javasolt, strapabíró tuning lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 165 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 380 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez csak cégünk ajánlása, ha biztosra akarsz menni és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos hangoztat magasabb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó esetleges alkatrész szintű meghibásodásokért nem ő, hanem Te felelsz.


Volkswagen Passat CC Tuning a Rigotech műhelyében

A tulaj csiptuning okán jött a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne autója dinamikáján és pedálreakcióján. Elvárása egyúttal kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a nyomaték jól érezhető javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor garantálva az elvárható élettartamot.

Volkswagen Passat CC tuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/volkswagen-passat-cc/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. 12 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
A Passat CC 140 Cv-s motorja bőséges betervezett túlméretezéssel bír, ezért a felhúzás várható hozadéka számottevő. A motor jól érezhetően húzható, az élettartam csökkenése technológiánkkal nem merül fel. Ezek a turbódízelek jó hatékonysággal húzhatók, biztonságosan.


A 2.0 TDI remap alkalmával jól meg kell nézni melyik műhelyhez mész, mert a chiptuningok haszna, díja brutálisan változatos!

Szeretett autód 140 Ps motorjának valamint hajtásának tartalékai ellenére is azonnal tönkre tehető egy túlhúzott akciós chip tuninggal vagy bármilyen Volkswagen tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech remap eredménye, lépései

A Rigotech-nél a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az ügyfekünk kérésének megfelelő Prémium Pro remap kivitelezése. A tökéletes beállítás néha elsőre megvan a Volkswagen egyediségének és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább ritka / új szoftververzióknál vagy extrább kérések felmerülésekor létfontosságú a teljesítménymérés és műszeres kontroll.

A Volkswagen tuning, csiptuning eredménye ezen a 2.0 TDI erőforráson: +35% (+45 Ps) teljesítményemelkedés, a nyomaték +24% (+72 Nm) növekedésével együtt. Az autót közös tesztkör után 174 Ps és 374 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük ügyfekünk bizalmát és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál felesleges sport betétszűrőt alkalmazni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Volkswagen Passat CC 2.0 TDI 140 LE teljesítménymérés diagram

FONTOS! Nincs két egyforma Volkswagen és bár ügyfeleink elvárásai néha hasonlók mégis elég nagy a differencia köztük. Így minden egyes munkánk teljesítménymérése eltér, csak az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, valaki durvábbra, megint más meg óvatosabbra számít. Egyeseknek fontos a csökkenő fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit tud.

volkswagen-passat-cc-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a szeretett kocsid teljes biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a fékpados mérések, diagnosztikai módszereink mellett, ütős garanciáink garantálják. Elég sok ehhez hasonló VW-t teszteltünk, diagnosztizáltunk, csiptuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk többször közzétettük eredményeinket, referenciáinkat.

#Volkswagen #Passat CC #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


A VAG csoport 2.0 TDI tuning gyújtőoldalunk ITT.

Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat CC tuning » 2.0 TDI CR (103 kW / 140 LE) referencia

1 Volkswagen Passat CC tuning 2.0 TDI 140 LE néhány referenciánk

  • Volkswagen Passat CC tuning 2.0 TDI 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány Volkswagen 2.0 TDI 140 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI 140 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Passat CC chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!