Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat tuning » 2.0 TDI (103 kW / 140 LE) referencia

Volkswagen Passat chiptuning 2.0 TDI 140 lóerő 2006 Prémium Pro finomhangolás


Volkswagen Passat tuning a 433436 kilométert futott 15 éves 140 LE-s 2.0 TDI vezérgépen, ami Gederlak közeléből ugrott át hozzánk tuning ügyben Siófokra, a Rigotech Chiptuning kiemelt partneréhez. Kézi váltóval szerelt esetekben a motoroptimalizálás eredménye könnyen mérhető.


volkswagen-passat-tuning-2-0-tdi-140

Volkswagen Passat alapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus: Passat
Kivitel: B6 – 2005 – 2010
Motor: 2.0 TDI (103 kW / 140 LE)
Katalógus teljesítmény: 140 LE
Katalógus nyomaték: 320 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 433436 km
ECU: Bosch EDC16U31
Motorkód: BKP
Alvázszám:
Gyártási év: 2006
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét jött: Gederlak

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Volkswagened van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Volkswagen tuningra van szükséged? Akkor kezdd itt:
Volkswagen tuning

Chiptuning kalkulátor: ajánlott biztonságos növekmény ezen a Volkswagenen

A Rigotech által ajánlott még agresszívebb használat esetén is üzembiztos chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 165 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 380 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez csak a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok műhely ajánl magasabb növekményeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó esetleges mechanikai meghibásodásokért egyedül Te tartod a hátad.


Volkswagen Passat tuning Rigotech technikával

A Volkswagent műszaki hibás állapotban vettük át, tuningra érkezett, ennek megfelelően az új beállítással is csak akkor lesz tökéletes ha a fennálló hibákat megjavították.
Ügyfelünk csiptuning miatt látogatott Siófokra, a Rigotech Chiptuning kiemelt partneréhez, mivel javítani szeretne autója dinamikáján és nyomatékán. Elvárása emellett fogyasztás csökkenés elérése volt, az erő érezhető javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor megtartva az eredetivel azonos alacsony szervizköltségeket.

Volkswagen Passat chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/volkswagen-passat/

Ilyen sok km futásnál többnyire az autók már nem tudják a gyári adatot, a tuning ígéretet is nehezebb vagy lehetetlen tartani a mechanikus adottságok miatt. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
A Passat 140 lóerős motorja és hajtáslánca számottevő betervezett mechanikai túlméretezéssel van megáldva, a felhúzás várható eredménye számottevő. A motor tökéletes eredménnyel húzható, az elvárt futásteljesítmény csökkenése technológiánkkal kizárt. Ezek a turbódízelek jó hatékonysággal húzhatók, biztonságosan.


A 2.0 TDI chippelés megrendelésekor meg kell nézni milyen chippeshez fordulsz, mivel a tuningok megbízhatósága, haszna, díja nagyon változatos!

A géped 140 lóerős motorjának valamint hajtásának tartalékai ellenére is brutálisan leamortizálható egy összecsapott akciós szolgáltatással vagy akármilyen Volkswagen tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chippelés eredménye, folyamata

A Rigotech-nél az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte az autó gazdája szempontjainak megfelelő Prémium Pro csiptuning kivitelezése. Az elvárás szerinti beállítás van, hogy három verzió alatt lesz kiforrott a Volkswagen állapotának és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább ritka / új szoftververzióknál vagy extrább kérések esetén elengedhetetlen a mérőpad használata és műszeres kontroll. Most a tulajdonos kérésére nem padoztuk az autót, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll segítette munkánkat.

A Prémium Pro optimalizálásunk eredménye ezen a 2.0 TDI erőforráson: közvetlenebb pedálreakció és érezhetően dinamikusabb nyomatékkarakterisztika de visszajelzéseink alapján elvárható az autó étvágyának csökkenése is.

Nagyra értékeljük ügyfekünk pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül minket választott.

Turbódízel motoroknál oktalan sport légszűrő betétet beszerezni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Műhelyünkben a nagy becsben tartott autód maximális biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, motordiagnosztikai technikáink mellett, biztonságot adó együttműködési lehetőségeink garantálják. Sok ehhez hasonló VW-t vizsgáltunk, diagoztunk, optimalizáltunk az 1998 óta eltelt időben és róluk többször feltettük eredményeinket, referenciáinkat.

#Volkswagen #Passat #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


A VAG csoport 2.0 TDI tuning gyújtőoldalunk ITT.

Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat tuning » 2.0 TDI (103 kW / 140 LE) referencia

1 Volkswagen Passat tuning 2.0 TDI 140 LE néhány referenciánk

  • Volkswagen Passat tuning 2.0 TDI 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!