Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Touran tuning » 1.9 TDI (77 kW / 105 LE) referencia

Volkswagen Touran 1.9 TDI 105 Ps 2009 Prémium Pro beállítás


Volkswagen Touran Stage1 beállítás a 200000 kilométert futott 12 éves 105 LE-s 1.9 TDI szekéren, amely Iklad térségéből jött chip tuning érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós kivitelnél a csiptuning hatása azonnal és nagyon markánsan érezhető.

Még jó, hogy a tuning alatt teljesítménymérést is csináltunk, így az erő, a nyomaték és pedálreakció javulásán felül kézzelfogható, analizálható a nyomtatott teljesítménymérés. Megérkezésekor a katalógushoz képest teljesítményben 11% (12 Ps) többletet, nyomatékban 14% (35Nm) többletet regisztráltunk a mai 12 éves Volkswagenen. Tehát, 105 LE 250 NM katalógushoz viszonyítva 117 lóerőt és 285 Nm-t mutatott a chiptuningunk megkezdésekor.volkswagen-touran-tuning-1-9-tdi-105

Volkswagen Touran részletek

Gyártmány: Volkswagen
Típus: Touran
Kivitel: 2003 – 2010
Motor: 1.9 TDI (77 kW / 105 LE)
Teljesítmény: 105 LE
Forgatónyomaték: 250 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 200000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC16U1
Motorkód:
Alvázszám: WVGZZZ1T
Gyártási év: 2009
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét jött: Iklad

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

volkswagen-touran-tuning-chiptuning-1-9-tdi-105

Neked is pont ilyen Volkswagened van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Volkswagen tuning kell? Akkor kezdd itt:
Volkswagen tuning

Chiptuning táblázat: ajánlott biztonságos növekmény ezen a Volkswagenen

Az általunk ajánlott, durvább igénybevételnél is üzembiztos chip lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 125 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 300 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningcég reklámoz magasabb értékeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból eredő alkatrész szintű károkért Te felelsz.


Volkswagen Touran Tuning a Rigotech műhelyében

Ügyfekünk remap miatt jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, hogy javítsunk autója a vezetési élményen és előzési képességén. Elvárása ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése, a rugalmasság meggyőző javítása , az autó használhatóságának javítása mellett. Ugyanakkor biztosítva az elvárt üzembiztonságot.

Volkswagen Touran tuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/volkswagen-touran/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
A Touran 105 lóerős erőforrása számottevő betervezett tartalékkal rendelkezik, ennek köszönhetően a chip tuning várható haszna durva. A motor jól érezhetően erősíthető, a megbízhatóság sérülése nélkül (Rigotech technológiát használva). Ezek az 1.9 TDI (77 kW / 105 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


Az 1.9 TDI chiptuning alkalmával jól meg kell nézni melyik műhelyhez mész, mert a szolgáltatások minősége, haszna, ára brutálisan eltérő!

A kocsid 105 lóerős erőforrásának valamint hajtásának tartalékai ellenére is brutálisan tönkre tehető egy rosszul megírt akciós csiptuninggal vagy akármilyen Volkswagen tuningbox használatával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech tuning eredménye, folyamata

A Rigotech-nél az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulaj elvárásainak megfelelő Prémium Pro csippelés kialakítása. A tökéletes beállítás néha két lépcsőben kerül finomításra a Volkswagen egyediségének és speciális kérések lekövetésével. Főleg ritka / új szoftververzióknál vagy különleges kérések felmerülésekor elengedhetetlen a mérőpad használata és műszeres kontroll.

A Volkswagen tuning, Prémium Pro chiptuning eredménye ezen az 1.9 TDI motoron: +13% (+15 LE) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +18% (+52 Nm) fokozódásával . Az autót végül közös tesztkör után 132 Ps és 337 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük Levente bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel autóknál nem ajánlott sport légszűrő betétet betenni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Volkswagen Touran 1.9 TDI 105 LE mérési diagram

Ritka, hogy két Volkswagen teljesen egyforma és ugyan az ügyfélkérések valamikor közel állanak egymáshoz mégis elég nagy a különbség köztük. Így minden egyes munkánk teljesítménymérése egyedi, egyedül az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, más fölé, megint más meg gyengébbre akarja. Valakinek központi kérdés a csökkenő fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit mutat.

volkswagen-touran-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

A Rigotech-nél a féltett kocsid teljes biztonságban szakértő kezekben van. Ezt a dyno tesztek, diagnosztikai módszereink mellett, egyedülálló együttműködési lehetőségeink biztosítják. Sok ehhez hasonló VW-t teszteltünk, diagoztunk, tuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk gyakran közzétettük méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Volkswagen #Touran #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Touran tuning » 1.9 TDI (77 kW / 105 LE) referencia

1 Volkswagen Touran tuning 1.9 TDI 105 LE néhány referenciánk

  • Volkswagen Touran tuning 1.9 TDI 105 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány Volkswagen 1.9 TDI 105 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI 105 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Touran chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!