Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Transporter / Multivan tuning » 2.0 TDI (110 kW / 150 LE) referencia

Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150 Ps 2020 Prémium Pro beállítás


Volkswagen Transporter / Multivan optimalizálás ezen a 20000 kilométert futott 1 éves 150 lóerős 2.0 TDI vezérgépen, amely tulajdonosa Mitterfels mellől érkezett hozzánk Stage1 beállítás kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetekben a chip tuning hatása azonnal és nagyon markánsan érezhető.

Még jó, hogy a tuning alatt dyno teszteket is csináltunk, így az erő, a nyomaték és fogyasztás javulása mellett látható, kiértékelhető a megjelenített teljesítménymérés. A folyamat elején a gyári specifikációhoz viszonyítva teljesítményben 2% (-3 Ps) elmaradást, nyomatékban 1% (-3Nm) elmaradást regisztráltunk a mai 1 éves Volkswagenen. Szóval, 150 lóerő 340 NM specifikációhoz képest 147 lovat és 337 Nm-t mutatott a Prémium Pro motoroptimalizálásunk előtt.volkswagen-transporter-multivan-tuning-2-0-tdi-150

Volkswagen Transporter / Multivan alapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus: Transporter / Multivan
Kivitel: T6 – 2019 ->
Motor: 2.0 TDI (110 kW / 150 LE)
Teljesítmény: 150 LE
Katalógus nyomaték: 340 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 20000 km
ECU: Delphi DCM6.2
Motorkód: CXHA
Alvázszám: WV1ZZZ7H
Gyártási év: 2020
Üzemanyag: Dízel
Konfiguráció: Turbódízel
Innét jött: Mitterfels

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

noimage2

Neked is pont ilyen Volkswagened van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Volkswagen tuning kell? Kezdj itt:
Volkswagen tuning

Tuning katalógusunkban ajánlott (nem széthajtós) emelés ezen a Volkswagenen

A Rigotech által ajánlott, durvább igénybevételnél is üzembiztos motoroptimalizálás paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 175 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 390 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos feltüntet magasabb értékeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból eredő esetleges alkatrész szintű meghibásodásokért csak Te tartod a hátad.


Volkswagen Transporter / Multivan Tuning Rigotech módra

Az autó gazdája csiptuning miatt érkezett Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, hogy javítsunk autója menetdinamikáján és előzési képességén. Elvárása emellett fogyasztás csökkenés elérése volt, az erő érezhető fokozása , a gázpedál reakció javítása mellett. Mégis biztosítva a gyárival azonos megbízhatóságot.

Volkswagen Transporter / Multivan tuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/volkswagen-transporter-multivan/

Gyakori vendég nálunk az ilyen éppen bejáratott, kis futású zömében még garanciális autó. Ügyfelünk kitüntető bizalmát köszönjük, hogy ránk bízta új, garanciális autójának tuningját.
A Transporter / Multivan 150 Cv-s erőforrása számottevő betervezett túlméretezéssel bír, így a remap várható haszna számottevő. A motor jól érezhetően húzható, az üzembiztonság sérülése technológiánkkal nem merül fel. Esetünkben a 2.0 TDI (110 kW / 150 LE) motor kellemesen húzható.


A 2.0 TDI chippelés alkalmával érdemes tájékozódni kihez fordulsz, mivel a szolgáltatások minősége, megtérülése, díja változatos!

A kocsid 150 LE motorjának és hajtásláncának tartalékai ellenére is brutálisan felrobbantható egy összetákolt akciós beállítással vagy bármilyen Volkswagen tuningbox használatával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech tuning eredménye, folyamata

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulaj elvárásainak megfelelő egyedi Prémium Pro chippelés kivitelezése. Az elvárás szerinti beállítás néha akár négy verzió tesztelését is igényli a Volkswagen futásteljesítményének és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább fiatal autóknál vagy különleges kérések esetén létfontosságú a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Volkswagen tuning, remap eredménye ezen a 2.0 TDI erőforráson: +25% (+37 LE) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +23% (+77 Nm) fokozódásával . Az autót végül 184 Ps és 414 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Robert bizalmát és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel motoroknál nem kell sport betétszűrőt betenni mivel az eleve feltöltött motoron nem fog érdemben segíteni.

Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150 LE dyno teszt

FONTOS! Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Volkswagen és bár ügyfeleink kérései néha egyezést mutatnak mégis elég nagy a különbség köztük. Ezért minden egyes projektünk teljesítménymérése eltérő, kizárólag az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, megint más meg alá kéri. Egyeseknek központi kérdés a csökkenő fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te autód mennyire hozza az elvárásodat.

volkswagen-transporter-multivan-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a nagy becsben tartott autód maximális biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a pados mérések, motordiagnosztikai módszereink , megnyugtató garanciáink garantálják. Sok ehhez hasonló VW-t diagoztunk, írtunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk elég sokszor feltettük eredményeinket, referenciáinkat.

#Volkswagen #Transporter / Multivan #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


A VAG csoport 2.0 TDI tuning gyújtőoldalunk ITT.

Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Transporter / Multivan tuning » 2.0 TDI (110 kW / 150 LE) referencia

1 Volkswagen Transporter / Multivan tuning 2.0 TDI 150 LE néhány referenciánk

  • Volkswagen Transporter / Multivan tuning 2.0 TDI 150 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!