Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Arteon tuning » 2.0 TSI 280 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280 LE 2018 Rigotech Prémium Pro tuning és teljesítménymérésAlapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Arteon
Motor: 2.0 TSI
Katalógus teljesítmény: 280 LE
Forgatónyomaték: hide-compare-block1 Nm
Évjárat: 2018
Üzemanyag: Benzin
Motorkonfiguráció: Turbó-benzin
Mérés módja: Úton, valós körülmények közt
Mérőszoftver: Insoric

Volkswagen tuning lapunkról eléred az összes típust. Ezekből választva az adott típusoldalon külön megtalálod a kapcsolódó méréseinket, szakcikkeinket.
Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280 LE mérési jegyzőkönyv

Nincs két egyforma Volkswagen és ugyan az ügyfélkérések van, hogy hasonlók ennek ellenére jelentős a differencia köztük. Emiatt minden egyes referenciánk teljesítménymérése egyedi, egyedül a jelen esetet szemlélteti! Hozzá jön, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki fölé, valaki meg gyengébbre akarja. Valakinek fontos a javuló fogyasztás, másnak nem. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te autód mit mutat.

Érkezéskor a gyári specifikációhoz viszonyítva teljesítményben -% (- LE) többletet mértünk a mai Volkswagenen. Így, az autó a 280 LE hide-compare-block1 NM gyári specifikációhoz képest Diagramról leolvasható lóerőt és Diagramról leolvasható NM-t tudott felmutatni az optimalizálásunk megkezdésekor.

 

A teszt adatai

Mért érkező teljesítmény: Diagramról leolvasható LE
Mért érkező forgatónyomaték: Diagramról leolvasható NM
Mért Rigotech PPro optimalizálás teljesítmény: 301 LE (+8% +21LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 386 NM (+-% +-Nm)
Az érkező teljesítmény- és forgatónyomaték értékek az Insoric mérési módszer sajátossága miatt nincsenek számszerűsítve az adatlapon, viszont a diagramról lenézhetők. Itt a teljesítményjavulást a katalógusadathoz viszonyítva adjuk meg.
volkswagen-Arteon-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Arteon #tuning #TSI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Arteon tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Arteon tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Arteon tuning 2.0 TSI 280 LE mérések

  • Volkswagen Arteon tuning 2.0 TSI 280 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 2.0 TSI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 2.0 TSI 280 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TSI 280 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 2.0 TSI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TSI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Arteon chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin motoroknál felesleges sportlégszűrőt beszerezni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet. Szívó benzin tuning mellett javítja a légcserét, ezzel az eredményt , ezért a sportlégszűrő használata ajánlott (de nem feltétel!)


Alufelni

Az alufelni népszerű optikai tuning cucc. Többen nem számolnak vele, hogy milyen hatással lesz a vezérgép gyorsulására. Egy felkapott cikkünk az alufelni témájában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc