Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Jetta tuning » 1.9 TDI (66 kW / 90 LE) referencia

Volkswagen Jetta chiptuning 1.9 TDI 90 LE 2007 Prémium Pro hangolás


Volkswagen Jetta optimalizálás ezen a 200000 kilométert futott 14 éves 90 lóerős 1.9 TDI gépen, amely tulajdonosa Csátalja térségéből érkezett Stage1 beállítás miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós kivitelnél a tuning eredménye jól tesztelhető, mérhető.


volkswagen-jetta-tuning-1-9-tdi-90

Volkswagen Jetta adatai

Gyártmány: Volkswagen
Típus: Jetta
Kivitel: 2005 – 2011
Motor: 1.9 TDI (66 kW / 90 LE)
Katalógus teljesítmény: 90 LE
Forgatónyomaték: 240 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 200000 km
Motorvezérlő:
Motorkód: BXE
Alvázszám: WVWZZZ1K
Gyártási év: 2007
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innen érkezett: Csátalja

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Volkswagened van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Volkswagen tuningra van szükséged? Kezdj itt:
Volkswagen beállításaink kezdőlapja

Chiptuning kalkulátor: biztonságos emelés ezen a Volkswagenen

Az általunk ajánlott durvább igénybevételnél is strapabíró chip paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 125 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 300 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos ajánl magasabb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból eredő esetleges mechanikai meghibásodásokért egyedül Te felelsz.


Volkswagen Jetta tuning Rigotech módra

A tulaj csiptuning miatt érkezett a Rigotech-hez, hogy javítsunk autója robbanékonyságán és pedálreakcióján. Kérése egyúttal fogyasztás csökkenés elérése, a rugalmasság érezhető javulása , az autó használhatóságának javítása mellett. Mégis megtartva az elvárt megbízhatóságot.

Volkswagen Jetta chiptuning kezdőlapunk: https://rigotech.hu/kivitel/volkswagen-jetta/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
A Jetta 90 LE-s erőforrása számottevő betervezett túlméretezéssel bír, a csippelés várható eredménye bőséges. A motor jól érezhetően chippelhető, az elvárt futásteljesítmény sérülése technológiánkkal kizárt. Esetünkben az 1.9 TDI (66 kW / 90 LE) motor kellemesen húzható.


Az 1.9 TDI tuning alkalmával meg kell nézni milyen céghez fordulsz, mert a szolgáltatások megbízhatósága, haszna, ára nagyon eltérő!

A géped 90 Ps erőforrásának valamint hajtásának adottságai ellenére is nagyon csúnyán tönkre tehető egy összecsapott olcsó chippel vagy bármilyen Volkswagen tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chip tuning eredménye, menete

Nálunk a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte a tulajdonos kérésének megfelelő egyedi Prémium Pro tuning kialakítása. A tökéletes beállítás néha akár négy verzió tesztelését is igényli a Volkswagen egyediségének és speciális kérések lekövetésével. Főleg fiatal autóknál vagy extrább kérések felmerülésekor elengedhetetlen a dyno teszt és műszeres kontroll. Jelen esetben a tulaj kérésére nem mértük az autót, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll támogatta munkánkat.

A Prémium Pro csiptuningunk eredménye ezen az 1.9 TDI erőforráson: agresszívebb gyorsulás és érezhetően dinamikusabb nyomatékkarakterisztika de várható a fogyasztás érezhető csökkenése is.

Nagyra értékeljük Zoltán pozitív hozzáállását és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál oktalan sport betétszűrőt beszerezni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Nálunk a nagy becsben tartott kocsid maximális biztonságban szakértő kezekben van. Ezt a pados mérések, motordiagnosztikai módszereink mellett, ütős együttműködési lehetőségeink szavatolják. Számos hasonló VW-t vizsgáltunk, diagnosztizáltunk, optimalizáltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és róluk több alkalommal bemutattuk eredményeinket, referenciáinkat.

#Volkswagen #Jetta #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Jetta tuning » 1.9 TDI (66 kW / 90 LE) referencia

1 Volkswagen Jetta tuning 1.9 TDI 90 LE néhány referenciánk

  • Volkswagen Jetta tuning 1.9 TDI 90 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány Volkswagen 1.9 TDI 90 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI 90 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Jetta chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!