Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Golf tuning » 1.9 TDI 90 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Golf 1.9 TDI 90 LE 2001 Rigotech Prémium Pro motoroptimalizálás és dyno tesztAdatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Golf 4
Motor: 1.9 TDI
Katalógus teljesítmény: 90 LE
Katalógus nyomaték: hide-compare-block1 Nm
Év: 2001
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Teljesítménymérő padon
Mérőszoftver: Sportdevices

Volkswagen tuning gyártmányoldalunkról elérsz minden típust. Ezekből választva az adott típusoldalon csoportosítva látod releváns dyno tesztjeinket, referenciáinkat.
Volkswagen Golf 4 1.9 TDI 90 LE dyno teszt

Ritka, hogy két Volkswagen teljesen egyforma és habár a tulajdonosok elvárásai van, hogy hasonlók ennek ellenére jelentős a szórás köztük. Ezért minden egyes munkánk dyno tesztje eltérő, kizárólag az adott műszaki állapotot és kérést mutatja! Hozzá jön, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, valaki óvatosabbra számít. Egyeseknek elsődleges a csökkenő fogyasztás, másnak nem. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te autód mennyire hozza az elvárásodat.

Megérkezésekor a katalógushoz képest teljesítményben 6% (5 lóerő) többletet mértünk ezen a mai Volkswagenen. Így, az autó a 90 LE hide-compare-block1 NM specifikációhoz viszonyítva 95 lovat és 219 NM-t mutatott a Prémium Pro chiptuningunk megkezdésekor.

 

A teljesítménymérés adatai

Mért érkező teljesítmény: 95 LE
Mért érkező forgatónyomaték: 219 NM
Mért Rigotech PPro chippelés teljesítmény: 112 LE (+19% +17LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 285 NM (+23% +66Nm)
volkswagen-Golf-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Golf #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Golf tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Golf tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Golf tuning 1.9 TDI 90 LE mérések

  • Volkswagen Golf tuning 1.9 TDI 90 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 1.9 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 1.9 TDI 90 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI 90 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Golf chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin motoroknál nem szükséges sport légszűrő betétet beszerezni mivel az eleve feltöltött motoron nem fog érdemben segíteni. Szívó benzines tuning esetén van minimális létjogosultsága , emiatt a sportlégszűrő használata ajánlott (de nem feltétel!)


Alufelni

Az alufelni népszerű vezetéstechnikát támogató tuning. Sokan kihagyják a számításból, hogy milyen hatással lesz ez az autó dinamikájára. Egy felkapott cikkünk az alufelni és tuning vonatkozásában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc