Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat tuning » 2.0 TDI CR (110 kW / 150 LE) referencia

Volkswagen Passat chiptuning 2.0 TDI 150 Ps 2018 Prémium Pro csippelés


Volkswagen Passat optimalizálás a 40000 kilométert futott 3 éves 150 LE-s 2.0 TDI gépen, amely tulajdonosa Mezőtúr közeléből érkezett chip tuning érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. DSG váltós esetekben a csippelés hatása jól mérhető. Meg tudjuk csinálni a DSG tuningját is, de ajánlott biztonságos értékeink esetén szükségtelen, mivel alapbeállításon is lekezeli ezt a többletet.

Még jó, hogy a tuning folyamata alatt teljesítménymérést is csináltunk, szóval a menetdinamika és fogyasztás javulása mellett analizálható a megjelenített eredmény. Kezdéskor a gyári specifikációhoz viszonyítva erőben 3% (-5 Ps) elmaradást, nyomatékban 4% (-13Nm) elmaradást regisztráltunk a mai 3 évet megért Volkswagenen. Szóval, az autó a 150 lóerő 340 NM katalógushoz hasonlítva 145 lóerőt és 327 Nm-t hozott a Prémium Pro tuningunk előtt.volkswagen-passat-tuning-2-0-tdi-150

Volkswagen Passat alapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus: Passat
Kivitel: B8 – 2014 – 2019
Motor: 2.0 TDI CR (110 kW / 150 LE)
Katalógus teljesítmény: 150 LE
Forgatónyomaték: 340 Nm
Váltó: DSG
Futásteljesítmény: 40000 km
ECU: Bosch EDC17C64
Motorkód: CDFG
Alvázszám: WVWZZZ3C
Gyártási év: 2018
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Ahonnan érkezett: Mezőtúr

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

volkswagen-passat-tuning-chiptuning-2-0-tdi-150

Neked is pont ilyen Volkswagened van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Volkswagen tuning érdekel? Kezdj itt:
Volkswagen tuning

Chiptuning táblázat: ajánlott biztonságos emelés ezen a Volkswagenen

A Rigotech által ajánlott, még agresszívebb használat esetén is üzembiztos motoroptimalizálás lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 175 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 390 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha biztosra akarsz menni és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok műhely hirdet magasabb növekményeket, amiket vagy nem tud betartani vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó alkatrész szintű meghibásodásokért egyedül Te tartod a hátad.


Volkswagen Passat Tuning a Rigotech műhelyében

DSG válltós Volkswagent padon és úton is szoktuk mérni. Ügyfelünk autója kissé alul teljesített, de PPro motoroptimalizálásunk hatására szépen felébredt. Szeretjük az új / fiatal autókat, ezek a legjobb tuningalanyok, egyben legnagyobb szakmai kihívások az új rendszerek és szoftververziók miatt.
A tulaj chippelés miatt látogatott a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne az autó vezethetőségén és nyomatékán. Elvárása ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése volt, a nyomaték drasztikus javulása , az autó használhatóságának javítása mellett. Ugyanakkor megtartva az eredeti alacsony szervizköltségeket.

Volkswagen Passat lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/volkswagen-passat/

Szeretünk ilyen kiváló állapotú keveset futott autón dolgozni. Szerintem Ügyfelünk a legjobb döntést hozta, hogy ránk a Rigotechre bízta közel új autójának chiptuningját.
A Passat 150 LE-s motorja és hajtáslánca számottevő betervezett mechanikai túlméretezéssel rendelkezik, ennek köszönhetően a tuning várható eredménye jelentős. A motor kiváló eredménnyel csiptuningolható, a megbízhatóság csökkenése nélkül (Rigotech technológiát használva). Esetünkben a 2.0 TDI CR (110 kW / 150 LE) motor kellemesen húzható.


A 2.0 TDI remap alkalmával tájékozódni kell melyik chippeshez mész, mivel a chiptuningok megbízhatósága, eredménye, díja hihetetlenül változatos!

Szeretett autód 150 Ps erőforrásának valamint hajtásának tartalékai ellenére is brutálisan leamortizálható egy útszéli tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett chip tuninggal vagy akármilyen Volkswagen tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csiptuning eredménye, menete

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája szempontjainak megfelelő egyedi Prémium Pro chippelés megvalósítása. Az elvárás szerinti tuning néha két lépcsőben kerül finomításra a Volkswagen futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Főleg fiatal autóknál vagy extrább kérések felmerülésekor elengedhetetlen a mérőpad használata és műszeres kontroll.

A Volkswagen tuning, motoroptimalizálás eredménye ezen a 2.0 TDI motoron: +22% (+32 Ps) teljesítmény javulás, a nyomaték +21% (+68 Nm) javulásával együtt. Az autót közös tesztkör után 177 Ps és 395 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Attila bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál oktalan sport betétszűrőt betenni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Volkswagen Passat 2.0 TDI 150 LE teljesítménymérés diagram

FONTOS! Nincs két egyforma Volkswagen és bár az ügyfélkérések van, hogy közel állanak egymáshoz ennek ellenére jelentős a differencia köztük. Így minden egyes projektünk kimenete eltérő, csak az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Úgy teljes a kép, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, valaki fölé, megint valaki meg alá kéri. Valakinek központi kérdés a csökkenő fogyasztás, másnak nem. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mit tud.

volkswagen-passat-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a nagy becsben tartott autód maximális biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a fékpados mérések, diagnosztikai technikáink mellett, egyedülálló együttműködési lehetőségeink garantálják. Sok hasonló VW-t teszteltünk, diagoztunk, chip tuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és ezekről több alkalommal már láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#Volkswagen #Passat #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


A VAG csoport 2.0 TDI tuning gyújtőoldalunk ITT.

Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat tuning » 2.0 TDI CR (110 kW / 150 LE) referencia

1 Volkswagen Passat tuning 2.0 TDI 150 LE néhány referenciánk

  • Volkswagen Passat tuning 2.0 TDI 150 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!