Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat tuning » 1.6i 8v (75 kW / 102 LE) referencia

Volkswagen Passat chiptuning 1.6 i 102 lóerő 2003 Prémium Pro beállítás


Volkswagen Passat motoroptimalizálás ezen a 180000 kilométert futott 18 éves 102 lóerős 1.6 i gépen, amely Békéscsaba térségéből érkezett hozzánk csippelés miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetben a motoroptimalizálás hatása könnyen mérhető.


volkswagen-passat-tuning-1-6-i-102

Volkswagen Passat alapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus: Passat
Kivitel: B5 – 1996 – 2005
Motor: 1.6i 8v (75 kW / 102 LE)
Katalógus teljesítmény: 102 LE
Katalógus nyomaték: 148 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 180000 km
ECU: Siemens/Continental 5WP4 Simos33
Motorkód:
Alvázszám: WVWZZZ3B
Évjárat: 2003
Üzemanyag: Benzin
Konfiguráció: Szívó-benzin
Ahonnan érkezett: Békéscsaba

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Volkswagened van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Volkswagen tuning érdekel? Akkor kezdd itt:
Volkswagen beállításaink kezdőlapja

Chiptuning kalkulátor: ajánlott biztonságos emelés ezen a Volkswagenen

Az általunk javasolt még agresszívebb használat esetén is üzembiztos chiptuning lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: +2-8% LE
Prémium Pro forgatónyomaték: +2-8% NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningcég reklámoz hegyesebb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból eredő esetleges mechanikai meghibásodásokért csak Te tartod a hátad.

Nézd meg fogyasztás kalkulátorunkban, hány forint megtakarításra számíthatsz szívó benzin tuningunkkal.

Volkswagen Passat tuning a Rigotech műhelyében

Az autó gazdája chiptuning okán jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne az autó erején és pedálreakcióján. Elvárása ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése volt, a rugalmasság meggyőző javulása , az autó használhatóságának javítása mellett. Mégis garantálva a gyár által is szavatolt élettartamot.

Volkswagen Passat tuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/volkswagen-passat/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
A Passat 102 PS motorja szívóbenzineshez mért minimális betervezett túlméretezéssel rendelkezik, ennek köszönhetően a stage1 beállítás várható haszna is kevesebb. A motor azért érezhető eredménnyel húzható, az üzembiztonság sérülése technológiánkkal kizárt. Szívómotoron a csúcsnyomaték ritkán nő jelentősen, de beállításunkkal már kisebb fordulatszámon felépül, ettől az autó vezethetősége, az élmény sokat javul, ahogy a ritkább váltások, és kisebb fordulatú üzem miatt a fogyasztás is csökkenni szokott.


Az 1.6 i remap megrendelésekor meg kell nézni milyen chip tuningoshoz látogatsz, mert a szolgáltatások megbízhatósága, haszna, eltérő!

A kocsid 102 lóerős motorjának és hajtásának adottságai ellenére is azonnal tönkre tehető egy hibás akciós chiptuninggal vagy akármilyen Volkswagen tuning box beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech remap eredménye, folyamata

Műhelyünkben a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte a tulajdonos szempontjainak megfelelő Prémium Pro csippelés megvalósítása. Az elvárás szerinti beállítás van, hogy három verzió alatt lesz kiforrott a Volkswagen futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Főleg ritka / új szoftververzióknál vagy különleges kérések esetén elengedhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése. Jelen esetben Ügyfelünk kérésére nem padoztuk a gépet, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll segítette a folyamatot.

A Prémium Pro felhúzásunk eredménye ezen az 1.6 i erőforráson: és klasszabb dinamika de visszajelzéseink alapján elvárható az autó fogyasztásának csökkenése is.

Nagyra értékeljük ügyfekünk pozitív hozzáállását és hogy a számtalan hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Szívó-benzin esetében további javulás érdekében érdemes (de nem feltétlenül szükséges!) sportlégszűrőt betenni mert jó kiegészítője PPro szívó benzin tuningunknak.

Műhelyünkben a szeretett autód teljes biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai eljárásaink mellett, egyedülálló garanciáink garantálják. Elég sok ehhez hasonló VW-t diagnosztizáltunk, optimalizáltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és velük kapcsolatban gyakran bemutattuk méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Volkswagen #Passat #tuning #i #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat tuning » 1.6i 8v (75 kW / 102 LE) referencia

1 Volkswagen Passat tuning 1.6 i 102 LE néhány referenciánk

  • Volkswagen Passat tuning 1.6 i 102 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 1.6 i motor pár teljesítménymérésünk

  • Volkswagen 1.6 i 102 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Volkswagen 1.6 i más teljesítményosztályú méréseink feltöltése folyamatban...

1.3 Néhány azonos motor: VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.6 i teljesítménymérése

  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.6 i 102 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.6 i méréseink feltöltése folyamatban...

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!