Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Polo tuning » 1.6 TDI (55 kW / 75 LE) referencia

Volkswagen Polo chiptuning 1.6 TDI 75 lóerő 2010 Prémium Pro finomhangolás


Volkswagen Polo chip tuning a 240000 kilométert futott 11 éves 75 lovas 1.6 TDI gépen, amely Kiskunhalas térségéből ugrott át remap ügyben Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt kivitelnél a csippelés eredménye könnyen mérhető.

A tuning folyamata alatt teljesítménymérést is csináltunk, szóval a vezethetőség és pedálreakció javulása mellett kézzelfogható, kiértékelhető a számszerűsített mérési eredmény. Érkezéskor a gyári ígérethez képest erőben 5% (-4 Ps) elmaradást, nyomatékban 7% (-13Nm) elmaradást mértünk a mai 11 évet megért Volkswagenen. Tehát, az autó a 75 lóerő 195 NM gyári specifikációhoz hasonlítva 71 lovat és 182 Nm-t tudott felmutatni a tuningunk előtt.volkswagen-polo-tuning-1-6-tdi-75

Volkswagen Polo adatai

Gyártmány: Volkswagen
Típus: Polo
Kivitel: 6R 2009-2014
Motor: 1.6 TDI (55 kW / 75 LE)
Teljesítmény: 75 LE
Katalógus nyomaték: 195 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 240000 km
Motorvezérlő: Siemens/Continental PCR 2.1
Motorkód: CUY
Alvázszám: WVWZZZ6R
Év: 2010
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Ahonnan jött: Kiskunhalas

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

volkswagen-polo-tuning-chiptuning-1-6-tdi-75

Neked is pont ilyen Volkswagened van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Volkswagen tuning érdekel? Kezdj itt:
Volkswagen tuning

Chiptuning kalkulátor: biztonságos növekmény ezen a Volkswagenen

A Rigotech által javasolt, durvább igénybevételnél is biztonságos tuning paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 110 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 260 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos feltüntet nagyobb értékeket, amiket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból eredő alkatrész szintű meghibásodásokért nem ő, hanem Te fogsz fizetni.


Volkswagen Polo Tuning a Rigotech műhelyében

A tulajdonos motoroptimalizálás okán jött a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne autója vezethetőségén és előzési képességén. Elvárása ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése volt, a forgatónyomaték drasztikus javítása mellett. Mégis garantálva az érkezővel azonos alacsony szervizköltségeket.

Volkswagen Polo chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/volkswagen-polo/

200e km feletti futásnál nem csak az autó hatékonysága, de sokszor a tuningé is csökken. Valamikor biztonságos kereteken belül nem tudjuk hozni az ígéretet, ilyenkor mechanikai átvizsgálás, korommentesítés, egyéb szerviz szükséges a tökéletes eredményhez. Sok ilyen tíz év körüli autót csinálunk, megvannak azok a pontok amelyekre ezeknél kiemelten kell figyelni.
A Polo 75 lóerős erőforrása és hajtáslánca számottevő betervezett tartalékkal bír, ennek köszönhetően az optimalizálás várható eredménye bőséges. A motor jól érezhetően chippelhető, az üzembiztonság kockáztatása nélkül (Rigotech technológiát használva). Ezek a turbódízelek jó hatékonysággal húzhatók, biztonságosan.


Az 1.6 TDI motoroptimalizálás alkalmával meg kell nézni milyen céghez mész, mivel a tuningboxok haszna, eltérő!

A kocsid 75 lóerős motorjának és hajtásának megbízhatósága ellenére is kegyetlenül tönkre tehető egy hibás olcsó csiptuninggal vagy akármilyen Volkswagen tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chip tuning eredménye, menete

Műhelyünkben a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája kérésének megfelelő egyedi Rigotech PPro tuning kialakítása. Az elvárás szerinti motoroptimalizálás van, hogy három verzió alatt lesz kiforrott a Volkswagen futásteljesítményének és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább ritka / új szoftververzióknál vagy különleges kérések esetén elengedhetetlen a dyno teszt és műszeres kontroll.

A Volkswagen tuning, Stage1 eredménye ezen az 1.6 TDI motoron: +66% (+47 lóerő) teljesítmény javulás, a nyomaték +51% (+93 Nm) javulásával . Az autót 118 LE és 275 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Zoltán pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül minket választott.

Turbódízel motoroknál felesleges sport betétszűrőt beszerezni mert további javulást nem fog hozni.

Volkswagen Polo 1.6 TDI 75 LE dyno teszt

Ritka, hogy két Volkswagen teljesen egyforma és bár az ügyfélkérések néha egyezést mutatnak mégis jelentős az eltérés köztük. Emiatt minden egyes referenciánk teljesítménymérése eltér, kifejezetten a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki erősebbre, más meg alá kéri. Valakinek fontos a fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te autód mit tud.

volkswagen-polo-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

A Rigotech-nél autód teljes biztonságban a legjobb kezekben tudhatod. Ezt a pados mérések, diagnosztikai módszereink , ütős együttműködési lehetőségeink biztosítják. Számos hasonló VW-t teszteltünk, diagnosztizáltunk, chippeltünk az 1998 óta eltelt időben és velük kapcsolatban elég sokszor már láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#Volkswagen #Polo #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Polo tuning » 1.6 TDI (55 kW / 75 LE) referencia

1 Volkswagen Polo tuning 1.6 TDI 75 LE néhány referenciánk

  • Volkswagen Polo tuning 1.6 TDI 75 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 1.6 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.6 TDI teljesítménymérése

  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.6 TDI 75 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.6 TDI méréseink feltöltése folyamatban...

2 Még néhány Volkswagen 1.6 TDI 75 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 1.6 TDI 75 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 1.6 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 1.6 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Polo chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!