Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Transporter / Multivan tuning » 2.5 TDI (96 kW / 130 LE) referencia

Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130 lóerő 2005 Prémium Pro finomhangolás


Volkswagen Transporter / Multivan chippelés ezen a 280000 kilométert futott 16 éves 130 lóerős 2.5 TDI Volkswagenen, amely tulajdonosa Szentlőrinc közeléből ugrott át hozzánk csiptuning érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetben a chip tuning hatása jól tesztelhető, mérhető.

Még jó, hogy a tuning előtt és után teljesítménymérést is csináltunk, szóval az erő, a nyomaték és pedálreakció javulásán felül kézzelfogható, analizálható a számszerűsített eredmény. Érkezéskor a katalógushoz viszonyítva erőben 4% (-5 LE) elmaradást, forgatónyomatékban 8% (-27Nm) elmaradást regisztráltunk az aktuális 16 évet megért Volkswagenen. Így, az autó a 130 lóerő 340 NM gyári adathoz hasonlítva 125 lovat és 313 Nm-t tudott a chip tuningunk előtt.volkswagen-transporter-multivan-tuning-2-5-tdi-130

Volkswagen Transporter / Multivan alapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus: Transporter / Multivan
Kivitel: T5 – 2003 – 2009
Motor: 2.5 TDI (96 kW / 130 LE)
Katalógus teljesítmény: 130 LE
Katalógus nyomaték: 340 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 280000 km
ECU: Bosch EDC16U1
Motorkód:
Alvázszám: WV2ZZZ7H
Év: 2005
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Ahonnan jött: Szentlőrinc

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

volkswagen-transporter-multivan-tuning-chiptuning-2-5-tdi-130

Neked is pont ilyen Volkswagened van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Volkswagen tuning kell? Akkor kezdd itt:
Volkswagen tuning

Chiptuning táblázat: biztonságos növekmény ezen a Volkswagenen

Az általunk javasolt, strapabíró tuning lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 155 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 400 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez cégünk ajánlása, ha biztosra akarsz menni és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos ajánl magasabb növekményeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból származó esetleges alkatrész szintű meghibásodásokért nem ő, hanem Te felelsz.


Volkswagen Transporter / Multivan Tuning a Rigotech műhelyében

Ügyfekünk csiptuning okán jött a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne autója dinamikáján és pedálreakcióján. Elvárása emellett kedvezőbb fogyasztás elérése, a nyomaték drasztikus javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal biztosítva az eredeti élettartamot.

Volkswagen Transporter / Multivan tuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/volkswagen-transporter-multivan/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
A Transporter / Multivan 130 Cv-s motorja és hajtáslánca bőséges betervezett mechanikai túlméretezéssel rendelkezik, emiatt a remap várható hozadéka bőséges. A motor biztonságosan csiptuningolható, az élettartam sérülése technológiánkkal nem merül fel. Esetünkben a 2.5 TDI (96 kW / 130 LE) motor kellemesen húzható.


A 2.5 TDI chippelés előtt érdemes tájékozódni kihez mész, mert a tuningboxok megbízhatósága, haszna, ára brutálisan eltérő!

Szeretett autód 130 lóerős motorjának és hajtásának megbízhatósága ellenére is brutálisan kinyírható egy kezdetleges olcsó csiptuninggal vagy akármilyen Volkswagen tuningbox telepítésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chippelés eredménye, folyamata

A Rigotech-nél az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája elvárásainak megfelelő egyedi Prémium Pro tuning kialakítása. Az elvárás szerinti beállítás néha két lépcsőben kerül finomításra a Volkswagen futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Főleg fiatal autóknál vagy extrább kérések esetén létfontosságú a dyno teszt és folyamatos diagnosztikai kontroll.

A Volkswagen tuning, motoroptimalizálás eredménye ezen a 2.5 TDI erőforráson: +24% (+30 LE) teljesítménytöbblet, a nyomaték +19% (+58 Nm) növekedésével . Az autót végül közös tesztkör után 155 Ps és 371 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Gábor bizalmát és hogy a számtalan hazai tuningcég közül minket választott.

Turbódízel esetében nem kell sport betétszűrőt alkalmazni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130 LE mérési diagram

FONTOS! Ritka, hogy két Volkswagen teljesen egyforma és ugyan az ügyfélkérések néha egyezést mutatnak mégis jelentős a differencia köztük. Szóval minden egyes referenciánk kimenete változatos, kizárólag az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Úgy teljes a kép, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más durvábbra, megint valaki óvatosabbra számít. Valakinek központi kérdés a fogyasztás, másnak nem. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit mutat.

volkswagen-transporter-multivan-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a megbecsült kocsid teljes biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a fékpados mérések, motordiagnosztikai módszereink , egyedülálló együttműködési lehetőségeink szavatolják. Számos hasonló VW-t diagnosztizáltunk, írtunk az 1998 óta eltelt időben és róluk több alkalommal bemutattuk referenciáinkat, méréseinket.

#Volkswagen #Transporter / Multivan #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Transporter / Multivan tuning » 2.5 TDI (96 kW / 130 LE) referencia

1 Volkswagen Transporter / Multivan tuning 2.5 TDI 130 LE néhány referenciánk

  • Volkswagen Transporter / Multivan tuning 2.5 TDI 130 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány Volkswagen 2.5 TDI 130 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 2.5 TDI 130 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 2.5 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 2.5 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Transporter / Multivan chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!