Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Transporter / Multivan tuning » 2.5 TDI (75 kW / 102 LE) referencia

Volkswagen Transporter / Multivan chiptuning 2.5 TDI 102 lóerő 2003 Prémium Pro beállítás


Volkswagen Transporter / Multivan csiptuning a 350000 km-t futott 18 éves 102 lóerős 2.5 TDI vezérgépen, amely Nagykovácsi mellől jött hozzánk motoroptimalizálás miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt kivitelnél a chiptuning eredménye azonnal és nagyon markánsan érezhető.

Természetes, hogy a tuning alatt mértük, így az erő, a nyomaték és pedálreakció javulásán felül látható, kiértékelhető a kinyomtatott mérési eredmény. Érkezéskor a katalógushoz képest teljesítményben 1% (1 LE) többletet, forgatónyomatékban 1% (2Nm) többletet regisztráltunk ezen az aktuális 18 éves Volkswagenen. Tehát, 102 LE 250 NM gyári specifikációhoz képest 103 lovat és 252 Nm-t igazolt a chiptuningunk megkezdésekor.volkswagen-transporter-multivan-tuning-2-5-tdi-102

Volkswagen Transporter / Multivan adatai

Gyártmány: Volkswagen
Típus: Transporter / Multivan
Kivitel: T4 – 1999 – 2004
Motor: 2.5 TDI (75 kW / 102 LE)
Teljesítmény: 102 LE
Forgatónyomaték: 250 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 350000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC15VM+
Motorkód: ACV
Alvázszám: WV2ZZZ70
Év: 2003
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét jött: Nagykovácsi

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

volkswagen-transporter-multivan-tuning-chiptuning-2-5-tdi-102

Neked is pont ilyen Volkswagened van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Volkswagen tuning kell? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/volkswagen-tuning/

Chiptuning kalkulátor: (nem széthajtós) növekmény ezen a Volkswagenen

Az általunk javasolt, durvább igénybevételnél is strapabíró chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 127 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 310 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos feltüntet hegyesebb értékeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból eredő esetleges mechanikai károkért nem ő, hanem Te felelsz.


Volkswagen Transporter / Multivan Tuning Rigotech technikával

A tulajdonos motoroptimalizálás okán jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, hogy javítsunk autója dinamikáján és pedálreakcióján. Kérése emellett kedvezőbb fogyasztás , a dinamika meggyőző növelése , a gázpedál reakció javítása mellett. Mégis garantálva az érkezővel azonos megbízhatóságot.

Volkswagen Transporter / Multivan chiptuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/volkswagen-transporter-multivan/

Ilyen sok km futásnál többnyire az autók már nem tudják a gyári adatot, a tuning ígéretet is nehezebb vagy lehetetlen tartani a mechanikus adottságok miatt. 18 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
A Transporter / Multivan 102 LE-s motorja és hajtáslánca számottevő betervezett mechanikai túlméretezéssel van megáldva, ennek köszönhetően az optimalizálás várható hozadéka bőséges. A motor kiváló eredménnyel csiptuningolható, a megbízhatóság kockáztatása technológiánkkal nem merül fel. Ezek a turbódízelek jó hatékonysággal húzhatók, biztonságosan.


A 2.5 TDI remap alkalmával jól meg kell nézni kihez mész, mert a szolgáltatások megbízhatósága, eredménye, díja hihetetlenül változatos!

A kocsid 102 LE motorjának valamint hajtásának tartalékai ellenére is brutálisan leamortizálható egy útszéli akciós csiptuninggal vagy akármilyen Volkswagen tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech motoroptimalizálás eredménye, menete

A Rigotech-nél az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája elvárásainak megfelelő Rigotech PPro chip tuning kialakítása. A tökéletes tuning van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Volkswagen futásteljesítményének és speciális kérések figyelembe vételével. Főleg fiatal autóknál vagy extrább kérések esetén elengedhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Volkswagen tuning, Stage1 eredménye ezen a 2.5 TDI erőforráson: +28% (+29 Ps) teljesítmény javulás, a nyomaték +27% (+69 Nm) fokozódásával együtt. Az autót 132 LE és 321 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Lehel bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül minket választott.

Turbódízel motoroknál nem szükséges sportlégszűrőt alkalmazni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102 LE teljesítménymérés diagram

Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Volkswagen és ugyan ügyfeleink kérései van, hogy egyezést mutatnak ennek ellenére elég nagy a különbség köztük. Így minden egyes tuningunk dyno tesztje eltér, kifejezetten a jelen esetet szemlélteti! Úgy teljes a kép, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, valaki fölé, valaki meg finomabbra szeretné. Valakinek központi kérdés a fogyasztás, másnak nem. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te géped mire képes.

volkswagen-transporter-multivan-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a nagy becsben tartott autód maximális biztonságban tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai eljárásaink mellett, megnyugtató együttműködési lehetőségeink garantálják. Sok hasonló VW-t teszteltünk, diagoztunk, csiptuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és velük kapcsolatban gyakran már láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#Volkswagen #Transporter / Multivan #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Transporter / Multivan tuning » 2.5 TDI (75 kW / 102 LE) referencia

1 Volkswagen Transporter / Multivan tuning 2.5 TDI 102 LE néhány referenciánk

  • Volkswagen Transporter / Multivan tuning 2.5 TDI 102 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány Volkswagen 2.5 TDI 102 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 2.5 TDI 102 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 2.5 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 2.5 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Transporter / Multivan chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!