Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat tuning » 1.8 T 150 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Passat 1.8 T 150 LE 1999 Rigotech Prémium Pro chippelés és teljesítménymérésAdatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Passat
Motor: 1.8 T
Teljesítmény: 150 LE
Katalógus nyomaték: hide-compare-block1 Nm
Évjárat: 1999
Üzemanyag: Benzin
Motorkonfiguráció: Turbó-benzin
Mérés módja: Úton, valós körülmények közt
Mérőszoftver: Insoric

Volkswagen tuning gyártmányoldalunkról elérsz minden modellt. Ezekből választva az adott típusoldalon külön megtalálod a releváns teljesítményméréseinket, referenciáinkat.
Volkswagen Passat 1.8 T 150 LE mérési diagram

FONTOS! Ritka, hogy két Volkswagen teljesen egyforma és habár az ügyfélkérések van, hogy egyezést mutatnak mégis elég nagy a szórás köztük. Így minden egyes munkánk mérési eredménye változatos, egyedül az adott műszaki állapotot és kérést mutatja! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, valaki erősebbre, megint más alá kéri. Valakinek elsődleges a fogyasztás, másnak nem. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit mutat.

Megérkezésekor a gyári specifikációhoz képest erőben -% (- Ps) többletet regisztráltunk a mai Volkswagenen. Szóval, az autó a 150 LE hide-compare-block1 NM gyári ígérethez hasonlítva Diagramról leolvasható lovat és Diagramról leolvasható NM-t tudott a chiptuningunk előtt.

 

A dyno teszt adatai

Mért érkező teljesítmény: Diagramról leolvasható LE
Mért érkező forgatónyomaték: Diagramról leolvasható NM
Mért Rigotech PPro remap teljesítmény: 189 LE (+26% +39LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 317 NM (+-% +-Nm)
Az érkező teljesítmény- és forgatónyomaték értékek az Insoric mérési módszer sajátossága miatt nincsenek számszerűsítve az adatlapon, viszont a diagramról lenézhetők. Itt a teljesítményjavulást a katalógusadathoz viszonyítva adjuk meg.
volkswagen-Passat-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Passat #tuning #T #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Passat tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Passat tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Passat tuning 1.8 T 150 LE mérések

  • Volkswagen Passat tuning 1.8 T 150 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 1.8 T motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 1.8 T 150 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 1.8 T 150 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 1.8 T chiptuning referenciák

  • Volkswagen 1.8 T chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Passat chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin motoroknál felesleges sportlégszűrőt alkalmazni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja. Szívó benzin tuning mellett javítja a légcserét, ezzel az eredményt , emiatt a sportlégszűrő használata kifejezetten ajánlott (de nem kötelező!)


Alufelni

Az alufelni népszerű optikai tuning cucc. Többen nem számolnak vele, hogy milyen hatással lesz ez a vezérgép rugalmasságára. Egy felkapott cikkünk az alufelni és tuning vonatkozásában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc