Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat tuning » 2.0 TDI CR (125 kW / 170 LE) referencia

Volkswagen Passat 2.0 TDI 170 LE 2012 Prémium Pro hangolás


Volkswagen Passat tuning ezen a 200000 kilométert futott 9 éves 170 lovas 2.0 TDI-n, ami Belecska mellől érkezett motoroptimalizálás miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. DSG váltóval szerelt kivitelnél a csiptuning eredménye jól mérhető. A váltót is programozhatjuk, de jelen felállásban szükségtelen.


volkswagen-passat-tuning-2-0-tdi-170

Volkswagen Passat alapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus: Passat
Kivitel: B7 – 2010 – 2014
Motor: 2.0 TDI CR (125 kW / 170 LE)
Katalógus teljesítmény: 170 LE
Katalógus nyomaték: 350 Nm
Váltó: DSG
Futásteljesítmény: 200000 km
ECU: Bosch EDC17C46
Motorkód: CFGA
Alvázszám: WVWZZZ3C
Év: 2012
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innen érkezett: Belecska

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Volkswagened van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Volkswagen tuning kell? Akkor kezdd itt:
Volkswagen beállításaink kezdőlapja

Chiptuning táblázat: (nem széthajtós) emelés ezen a Volkswagenen

A Rigotech által ajánlott durvább igénybevételnél is időtálló motoroptimalizálás paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 190 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 390 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningos reklámoz hegyesebb növekményeket, amiket vagy nem tud betartani vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból származó mechanikai meghibásodásokért nem ő, hanem Te tartod a hátad.


Volkswagen Passat tuning a Rigotechnél

A tulajdonos tuning okán jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne autója a vezetési élményen és pedálreakcióján. Elvárása ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése volt, az erő meggyőző fokozása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor biztosítva az érkezővel azonos megbízhatóságot.

Volkswagen Passat tuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/volkswagen-passat/

200e km feletti futásnál nem csak az autó hatékonysága, de sokszor a tuningé is csökken. Valamikor biztonságos kereteken belül nem tudjuk hozni az ígéretet, ilyenkor mechanikai átvizsgálás, korommentesítés, egyéb szerviz szükséges a tökéletes eredményhez. Sok ilyen tíz év körüli autót csinálunk, megvannak azok a pontok amelyekre ezeknél kiemelten kell figyelni.
A Passat 170 Cv-s motorja és hajtáslánca bőséges betervezett tartalékkal bír, így a tuning várható eredménye jelentős. A motor tökéletes eredménnyel hangolható, a megbízhatóság sérülése nélkül (Rigotech technológiát használva). Ezek a turbódízelek jó hatékonysággal húzhatók, biztonságosan.


A 2.0 TDI remap előtt jól meg kell nézni melyik chippeshez mész, mivel a szolgáltatások haszna, ára hihetetlenül változatos!

Az autód 170 LE motorjának valamint váltójának megbízhatósága ellenére is azonnal tönkre tehető egy rossz akciós chippel vagy Volkswagen tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chip tuning eredménye, folyamata

A Rigotech-nél az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte az autó gazdája elvárásainak megfelelő Rigotech PPro stage1 beállítás kialakítása. Az elvárás szerinti beállítás néha akár négy verzió tesztelését is igényli a Volkswagen egyediségének és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább fiatal autóknál vagy különleges kérések esetén létfontosságú a teljesítménymérés és folyamatos diagnosztikai kontroll. Jelen esetben Ügyfelünk kérésére nem padoztuk az autót, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll segítette munkánkat.

A Prémium Pro chip tuningunk eredménye ezen a 2.0 TDI erőforráson: közvetlenebb pedálreakció és érezhetően dinamikusabb nyomatékkarakterisztika de visszajelzéseink alapján elvárható az autó étvágyának csökkenése is.

Köszönjük Szilveszter bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel motoroknál nem szükséges sport betétszűrőt használni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Nálunk a megbecsült autód teljes biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a pados mérések, diagnosztikai technikáink , egyedülálló garanciáink garantálják. Elég sok ehhez hasonló VW-t vizsgáltunk, diagnosztizáltunk, motoroptimalizáltunk az 1998 óta eltelt időben és velük kapcsolatban gyakran már láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#Volkswagen #Passat #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


A VAG csoport 2.0 TDI tuning gyújtőoldalunk ITT.

Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat tuning » 2.0 TDI CR (125 kW / 170 LE) referencia

1 Volkswagen Passat tuning 2.0 TDI 170 LE néhány referenciánk

  • Volkswagen Passat tuning 2.0 TDI 170 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!