Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Tiguan tuning » 2.0 TDI 170 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 170 LE 2008 Rigotech Prémium Pro chiptuning adatok és dyno tesztAlapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Tiguan
Motor: 2.0 TDI
Katalógus teljesítmény: 170 LE
Katalógus nyomaték: hide-compare-block1 Nm
Év: 2008
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Úton, valós körülmények közt
Mérőszoftver: Insoric

Volkswagen tuning gyűjtőoldalunkról eléred az összes típust. Ezekből választva az adott típusoldalon csoportosítva megtalálod a kapcsolódó méréseinket, referenciáinkat.
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 170 LE mérési jegyzőkönyv

Nincs két egyforma Volkswagen és ugyan az ügyfélkérések általánosságban hasonlók azért jelentős az eltérés köztük. Emiatt minden egyes munkánk mérési eredménye eltér, kizárólag az adott műszaki állapotot és kérést mutatja! Úgy teljes a kép, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más durvábbra, megint más meg gyengébbre akarja. Valakinek központi kérdés a fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te géped mit tud.

Kezdéskor a gyári ígérethez viszonyítva erőben -% (- Ps) többletet regisztráltunk ezen a mai Volkswagenen. Tehát, 170 LE hide-compare-block1 NM gyári specifikációhoz viszonyítva Diagramról leolvasható lovat és Diagramról leolvasható NM-t tudott a csippelésünk előtt.

 

A teljesítménymérés adatai

Mért érkező teljesítmény: Diagramról leolvasható LE
Mért érkező forgatónyomaték: Diagramról leolvasható NM
Mért Rigotech PPro csippelés teljesítmény: 194 LE (+14% +24LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 410 NM (+-% +-Nm)
Az érkező teljesítmény- és forgatónyomaték értékek az Insoric mérési módszer sajátossága miatt nincsenek számszerűsítve az adatlapon, viszont a diagramról lenézhetők. Itt a teljesítményjavulást a katalógusadathoz viszonyítva adjuk meg.
volkswagen-Tiguan-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Tiguan #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Tiguan tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Tiguan tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Tiguan tuning 2.0 TDI 170 LE mérések

  • Volkswagen Tiguan tuning 2.0 TDI 170 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 2.0 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 2.0 TDI 170 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI 170 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Tiguan chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin esetében nem szükséges sport légszűrő betétet betenni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet. A szívó benzines tuningnak jó kiegészítője , ezért a sportlégszűrő használata kifejezetten ajánlott (de nem kötelező!)


Alufelni

Az alufelni népszerű optikai tuning cucc. Többen nem számolnak vele, hogy milyen hatással lesz a gépóriás menetdinamikájára. Egy felkapott cikkünk az alufelni témájában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc