Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Golf tuning » 1.4 FSI (66 kW / 90 LE) referencia

Volkswagen Golf chiptuning 1.4 FSI 90 LE 2004 Prémium Pro motoroptimalizálás


Volkswagen Golf chippelés ezen a 100000 km-t futott 17 éves 90 lovas 1.4 FSI gépen, amely Úri közeléből érkezett hozzánk csippelés ügyben Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetekben a felhúzás haszna jól tesztelhető, mérhető.


volkswagen-golf-tuning-1-4-fsi-90

Volkswagen Golf specifikáció

Gyártmány: Volkswagen
Típus: Golf
Kivitel: Golf 5 – 2003 – 2008
Motor: 1.4 FSI (66 kW / 90 LE)
Katalógus teljesítmény: 90 LE
Forgatónyomaték: 130 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 100000 km
ECU: Bosch MED9.5.10
Motorkód:
Alvázszám: WVWZZZ1K
Év: 2004
Üzemanyag: Benzin
Motor konfiguráció: Szívó-benzin
Innét jött: Úri

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Volkswagened van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Volkswagen tuning kell? Akkor kezdd itt:
Volkswagen tuning

Chiptuning táblázat: (nem széthajtós) emelés ezen a Volkswagenen

Az általunk ajánlott időtálló tuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: +2-8% LE
Prémium Pro forgatónyomaték: +2-8% NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb az üzembiztonság. Sok tuningos kiír magasabb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból eredő alkatrész szintű károkért csak Te tartod a hátad.

Nézd meg fogyasztás kalkulátorunkban, hány forint megtakarításra számíthatsz szívó benzin tuningunkkal.

Volkswagen Golf tuning Rigotech technikával

A tulajdonos optimalizálás okán érkezett hozzánk, mivel javítani szeretne az autó vezethetőségén és pedálreakcióján. Elvárása egyúttal kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a forgatónyomaték érezhető javulása mellett. Mégis garantálva az elvárt megbízhatóságot.

Volkswagen Golf lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/volkswagen-golf/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
A Golf 90 LE-s erőforrása a szívó üzem miatt csekély betervezett túlméretezéssel rendelkezik, ezért a felhúzás várható eredménye is kevesebb. A motor azért érezhető eredménnyel csiptuningolható, az üzembiztonság sérülése technológiánkkal nem merül fel. Szívómotoroknál a mechanikai adottságok miatt sosem a csúcsadatok növelése a cél, sokkal inkább: a pedálreakció javítása, dinamikusabb ,élénkebb motorműködés, lejjebb hozott forgatónyomaték elérése, sokszor fogyasztáscsökkentés.


Az 1.4 FSI optimalizálás alkalmával érdemes tájékozódni melyik chippeshez mész, mivel a chiptuningok megbízhatósága, haszna, ára nagyon változatos!

Szeretett autód 90 LE erőforrásának valamint hajtásának adottságai ellenére is brutálisan kinyírható egy túlhúzott tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett chippel vagy akármilyen Volkswagen tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csiptuning eredménye, lépései

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte az autó gazdája szempontjainak megfelelő egyedi Prémium Pro chip tuning megvalósítása. Az elvárás szerinti tuning van, hogy akár négy verzió tesztelését is igényli a Volkswagen egyediségének és speciális kérések lekövetésével. Leginkább új autók esetén vagy extrább kérések esetén elengedhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése. Jelen esetben a tulajdonos kérésére nem padoztuk a gépet, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll támogatta munkánkat.

A Prémium Pro felhúzásunk eredménye ezen az 1.4 FSI erőforráson: élénkebb gyorsulás és klasszabb dinamika de visszajelzéseink alapján várható az autó étvágyának érezhető javulása is.

Nagyra értékeljük Istvan bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Szívó-benzin motoroknál érdemes (de nem kötelező) sport betétszűrőt alkalmazni mert a szívó benzines tuningnak jó kiegészítője.

A Rigotech-nél a szeretett autód maximális biztonságban a legjobb kezekben tudhatod. Ezt a dyno tesztek, motordiagnosztikai technikáink , biztonságot adó együttműködési lehetőségeink szavatolják. Sok hasonló VW-t mértünk, chippeltünk az 1998 óta eltelt időben és róluk többször közzétettük referenciáinkat, méréseinket.

#Volkswagen #Golf #tuning #FSI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Golf tuning » 1.4 FSI (66 kW / 90 LE) referencia

1 Volkswagen Golf tuning 1.4 FSI 90 LE néhány referenciánk

  • Volkswagen Golf tuning 1.4 FSI 90 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 1.4 FSI motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.4 FSI teljesítménymérése

  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.4 FSI 90 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.4 FSI méréseink feltöltése folyamatban...

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!