Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Golf tuning » 1.9 PDTDI 115 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Golf 1.9 PDTDI 115 LE Rigotech Prémium Pro chippelés adatok és dyno tesztAlapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Golf
Motor: 1.9 PDTDI
Katalógus teljesítmény: 115 LE
Forgatónyomaték: hide-compare-block1 Nm
Gyártási év:
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Teljesítménymérő padon
Mérőszoftver: Sportdevices

Volkswagen tuning lapunkról elérsz minden típust. Ezekből választva a típusoldalon kigyűjtve megtalálod a kapcsolódó méréseinket, referenciáinkat.
Volkswagen Golf 1.9 PDTDI 115 LE dyno teszt

FONTOS! Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Volkswagen és habár az ügyfélkérések van, hogy egyezést mutatnak ennek ellenére elég nagy a szórás köztük. Ezért minden egyes projektünk teljesítménymérése változatos, kifejezetten a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más fölé, megint más meg gyengébbre akarja. Egyeseknek központi kérdés a csökkenő fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mire képes.

Megérkezésekor a katalógushoz viszonyítva teljesítményben -7% (-8 Ps) elmaradást regisztráltunk ezen a mai Volkswagenen. Tehát, 115 LE hide-compare-block1 NM katalógushoz hasonlítva 107 lóerőt és 253 NM-t hozott a felhúzásunk megkezdésekor.

 

A dyno teszt adatai

Mért érkező teljesítmény: 107 LE
Mért érkező forgatónyomaték: 253 NM
Mért Rigotech PPro tuning teljesítmény: 142 LE (+30% +35LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 324 NM (+22% +71Nm)
volkswagen-Golf-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Golf #tuning #PDTDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Golf tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Golf tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Golf tuning 1.9 PDTDI 115 LE mérések

  • Volkswagen Golf tuning 1.9 PDTDI 115 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 1.9 PDTDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 1.9 PDTDI 115 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 PDTDI 115 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 1.9 PDTDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 PDTDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Golf chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin esetében nem ajánlott sportlégszűrőt betenni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet. A szívó benzines tuningnak jó kiegészítője , ezért a sportlégszűrő használata a hatást fokozandó megfontolandó (de nem feltétel).


Alufelni

Az alufelni szinte elsődleges optikai és néha vezetéstechnikát támogató tuning extra. Többen nem számolnak vele, hogy milyen hatással lesz ez az autó menetdinamikájára. Egy felkapott cikkünk az alufelni és tuning vonatkozásában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc