Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Golf tuning » 1.9 TDI 90 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Golf 1.9 TDI 90 LE Rigotech Prémium Pro tuning adatok és teljesítménymérésAdatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Golf
Motor: 1.9 TDI
Katalógus teljesítmény: 90 LE
Forgatónyomaték: hide-compare-block1 Nm
Év:
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Teljesítménymérő padon
Mérőszoftver: Sportdevices

Volkswagen tuning gyártmányoldalunkról eléred az összes típust. Ezekből választva a típusoldalon külön megtalálod vonatkozó méréseinket, leírásainkat.
Volkswagen Golf 1.9 TDI 90 LE dyno teszt

Ritka, hogy két Volkswagen teljesen egyforma és ugyan az ügyfélkérések van, hogy közel állanak egymáshoz azért jelentős a szórás köztük. Szóval minden egyes tuningunk dyno tesztje eltérő, egyedül az adott műszaki állapotot és kérést mutatja! Úgy teljes a kép, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, valaki erősebbre, más finomabbra szeretné. Valakinek fontos a csökkenő fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mit mutat.

Kezdéskor a katalógushoz képest erőben 1% (1 LE) többletet regisztráltunk a mai Volkswagenen. Tehát, 90 LE hide-compare-block1 NM specifikációhoz hasonlítva 91 lóerőt és 202 NM-t mutatott a Prémium Pro csippelésünk előtt.

 

A teszt adatai

Mért érkező teljesítmény: 91 LE
Mért érkező forgatónyomaték: 202 NM
Mért Rigotech PPro chippelés teljesítmény: 108 LE (+19% +17LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 282 NM (+28% +80Nm)
volkswagen-Golf-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Golf #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Golf tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Golf tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Golf tuning 1.9 TDI 90 LE mérések

  • Volkswagen Golf tuning 1.9 TDI 90 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 1.9 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 1.9 TDI 90 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI 90 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Golf chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin autóknál nem kell sport betétszűrőt beszerezni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja. Szívó benzines tuning esetén van minimális létjogosultsága , ezért a sportlégszűrő használata kifejezetten ajánlott (de nem kötelező!)


Alufelni

Az alufelni szinte elsődleges vezetéstechnikát támogató tuning extra. A legtöbben nem gondolják át, hogy milyen hatással lesz a gépóriás menetdinamikájára. Egy felkapott cikkünk az alufelni témájában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc