Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Golf tuning » 1.9 TDI 105 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Golf 1.9 TDI 105 LE 2009 Rigotech Prémium Pro chippelés és dynoAdatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Golf 5
Motor: 1.9 TDI
Teljesítmény: 105 LE
Forgatónyomaték: hide-compare-block1 Nm
Év: 2009
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Teljesítménymérő padon
Mérőszoftver: Sportdevices

Volkswagen tuning lapunkról elérsz minden típust. Ezekből választva az adott típusoldalon csoportosítva látod kapcsolódó teljesítményméréseinket, leírásainkat.
Volkswagen Golf 5 1.9 TDI 105 LE dyno teszt

Ritka, hogy két Volkswagen teljesen egyforma és ugyan ügyfeleink elvárásai van, hogy egyezést mutatnak ennek ellenére elég nagy az eltérés köztük. Így minden egyes referenciánk mérési eredménye változatos, kizárólag az aktuális autóra és kérésre vonatkozik! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, megint más meg gyengébbre akarja. Egyeseknek elsődleges a csökkenő fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mire képes.

A folyamat elején a katalógushoz viszonyítva erőben -1% (-1 LE) elmaradást mértünk ezen a mai Volkswagenen. Tehát, 105 LE hide-compare-block1 NM katalógushoz képest 104 LE-t és 255 NM-t tudott a Prémium Pro csippelésünk megkezdésekor.

 

A teljesítménymérés adatai

Mért érkező teljesítmény: 104 LE
Mért érkező forgatónyomaték: 255 NM
Mért Rigotech PPro chip tuning teljesítmény: 134 LE (+29% +30LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 308 NM (+17% +53Nm)
volkswagen-Golf-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Golf #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Golf tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Golf tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Golf tuning 1.9 TDI 105 LE mérések

  • Volkswagen Golf tuning 1.9 TDI 105 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 1.9 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 1.9 TDI 105 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI 105 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Golf chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin esetében nem szükséges sport légszűrő betétet használni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja. Szívó benzines tuning esetén van minimális létjogosultsága , ezért a sportlégszűrő használata a hatást fokozandó megfontolandó (de nem feltétel).


Alufelni

Az alufelni szinte elsődleges vezetéstechnikát támogató tuning. A legtöbben kihagyják a számításból, hogy milyen hatással lesz ez a vezérgép menetdinamikájára. Egy felkapott cikkünk az alufelni témájában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc