Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Touran tuning » 1.9 TDI 105 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Touran 1.9 TDI 105 LE 2006 Rigotech Prémium Pro chip tuning adatok és teljesítménymérésAlapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Touran
Motor: 1.9 TDI
Katalógus teljesítmény: 105 LE
Forgatónyomaték: hide-compare-block1 Nm
Év: 2006
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Úton, valós körülmények közt
Mérőszoftver: Insoric

Volkswagen tuning gyártmányoldalunkról elérsz minden típust. Ezekből választva a típusoldalon külön megtalálod a kapcsolódó dyno tesztjeinket, referenciáinkat.
Volkswagen Touran 1.9 TDI 105 LE dyno teszt

Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Volkswagen és ugyan a tulajdonosok elvárásai van, hogy egyezést mutatnak azért elég nagy az eltérés köztük. Emiatt minden egyes referenciánk dyno tesztje egyedi, csak az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Úgy teljes a kép, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, valaki fölé, megint valaki finomabbra szeretné. Egyeseknek központi kérdés a fogyasztás, másnak nem. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mire képes.

Megérkezésekor a gyári ígérethez képest teljesítményben -% (- LE) többletet regisztráltunk ezen a mai Volkswagenen. Tehát, 105 LE hide-compare-block1 NM katalógushoz viszonyítva Diagramról leolvasható lóerőt és Diagramról leolvasható NM-t tudott felmutatni a Prémium Pro chiptuningunk előtt.

 

A mérés adatai

Mért érkező teljesítmény: Diagramról leolvasható LE
Mért érkező forgatónyomaték: Diagramról leolvasható NM
Mért Rigotech PPro motoroptimalizálás teljesítmény: 141 LE (+34% +36LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 340 NM (+-% +-Nm)
Az érkező teljesítmény- és forgatónyomaték értékek az Insoric mérési módszer sajátossága miatt nincsenek számszerűsítve az adatlapon, viszont a diagramról lenézhetők. Itt a teljesítményjavulást a katalógusadathoz viszonyítva adjuk meg.
volkswagen-Touran-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Touran #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Touran tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Touran tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Touran tuning 1.9 TDI 105 LE mérések

  • Volkswagen Touran tuning 1.9 TDI 105 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 1.9 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 1.9 TDI 105 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI 105 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Touran chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin autóknál nem kell sportlégszűrőt beszerezni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja. A szívó benzines tuningnak jó kiegészítője , emiatt a sportlégszűrő használata a további javulás érdekében jó dolog (de nem feltétlenül szükséges!)


Alufelni

Az alufelni népszerű optikai tuning cucc. Többen nem számolnak vele, hogy milyen hatással lesz ez a gép rugalmasságára. Egy felkapott cikkünk az alufelni és tuning vonatkozásában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc