Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Golf tuning » 1.9 TDI 90 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Golf 1.9 TDI 90 LE 2008 Rigotech Prémium Pro csiptuning adatok és dynoAlapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Golf
Motor: 1.9 TDI
Katalógus teljesítmény: 90 LE
Katalógus nyomaték: hide-compare-block1 Nm
Gyártási év: 2008
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Teljesítménymérő padon
Mérőszoftver: Sportdevices

Volkswagen tuning gyártmányoldalunkról eléred az összes típust. Ezekből választva a típusoldalon csoportosítva látod kapcsolódó méréseinket, anyagainkat.
Volkswagen Golf 1.9 TDI 90 LE teljesítménymérés diagram

FONTOS! Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Volkswagen és ugyan az ügyfélkérések van, hogy hasonlók azért jelentős az eltérés köztük. Így minden egyes referenciánk teljesítménymérése egyedi, csak a jelen esetet szemlélteti! Hozzá jön, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más durvábbra, megint más gyengébbre akarja. Egyeseknek fontos a javuló fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mit tud.

Érkezéskor a gyári specifikációhoz viszonyítva teljesítményben 14% (13 lóerő) többletet rögzítettünk a mai Volkswagenen. Szóval, az autó a 90 LE hide-compare-block1 NM gyári specifikációhoz hasonlítva 103 lovat és 233 NM-t hozott a Prémium Pro csiptuningunk megkezdésekor.

 

A teljesítménymérés adatai

Mért érkező teljesítmény: 103 LE
Mért érkező forgatónyomaték: 233 NM
Mért Rigotech PPro stage1 teljesítmény: 134 LE (+34% +31LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 304 NM (+23% +71Nm)
volkswagen-Golf-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Golf #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Golf tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Golf tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Golf tuning 1.9 TDI 90 LE mérések

  • Volkswagen Golf tuning 1.9 TDI 90 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 1.9 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 1.9 TDI 90 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI 90 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Golf chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin autóknál nem ajánlott sport betétszűrőt alkalmazni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet. Szívó benzines tuning esetén van minimális létjogosultsága , ezért a sportlégszűrő használata kifejezetten ajánlott (de nem kötelező!)


Alufelni

Az alufelni szinte elsődleges optikai tuning cucc. A legtöbben nem számolnak vele, hogy milyen hatással lesz a vezérgép rugalmasságára. Egy felkapott cikkünk az alufelni témájában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc