Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat tuning » 2.0 CRTDI 190 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Passat 2.0 CRTDI 190 LE 2015 Rigotech Prémium Pro motoroptimalizálás adatok és dynoAdatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Passat B8
Motor: 2.0 CRTDI
Teljesítmény: 190 LE
Katalógus nyomaték: hide-compare-block1 Nm
Gyártási év: 2015
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Úton, valós körülmények közt
Mérőszoftver: Insoric

Volkswagen tuning lapunkról elérsz minden modellt. Ezekből választva az adott típusoldalon csoportosítva látod kapcsolódó méréseinket, leírásainkat.
Volkswagen Passat B8 2.0 CRTDI 190 LE mérési diagram

Nincs két egyforma Volkswagen és habár a tulajdonosok elvárásai van, hogy egyezést mutatnak mégis jelentős az eltérés köztük. Ezért minden egyes munkánk mérési eredménye eltérő, kifejezetten a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, más erősebbre, valaki meg gyengébbre akarja. Valakinek fontos a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit tud.

A folyamat elején a gyári ígérethez viszonyítva erőben -% (- lóerő) többletet regisztráltunk ezen a mai Volkswagenen. Tehát, az autó a 190 LE hide-compare-block1 NM gyári adathoz viszonyítva Diagramról leolvasható lóerőt és Diagramról leolvasható NM-t mutatott a remapunk megkezdésekor.

 

A dyno teszt adatai

Mért érkező teljesítmény: Diagramról leolvasható LE
Mért érkező forgatónyomaték: Diagramról leolvasható NM
Mért Rigotech PPro tuning teljesítmény: 211 LE (+11% +21LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 437 NM (+-% +-Nm)
Az érkező teljesítmény- és forgatónyomaték értékek az Insoric mérési módszer sajátossága miatt nincsenek számszerűsítve az adatlapon, viszont a diagramról lenézhetők. Itt a teljesítményjavulást a katalógusadathoz viszonyítva adjuk meg.
volkswagen-Passat-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Passat #tuning #CRTDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Passat tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Passat tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Passat tuning 2.0 CRTDI 190 LE mérések

  • Volkswagen Passat tuning 2.0 CRTDI 190 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 2.0 CRTDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 2.0 CRTDI 190 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 CRTDI 190 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 2.0 CRTDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 CRTDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Passat chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin motoroknál nem kell sportlégszűrőt használni mivel az eleve feltöltött motoron nem fog érdemben segíteni. Szívó benzin tuning mellett javítja a légcserét, ezzel az eredményt , ezért a sportlégszűrő használata ajánlott (de nem feltétel!)


Alufelni

Az alufelni szinte elsődleges vezetéstechnikát támogató tuning. A legtöbben kihagyják a számításból, hogy milyen hatással lesz ez a vezérgép rugalmasságára. Egy felkapott cikkünk az alufelni témájában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc