Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat tuning » 2.0 TDI 140 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Passat 2.0 TDI 140 LE 2012 Rigotech Prémium Pro remap és dyno tesztAdatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Passat 7
Motor: 2.0 TDI
Teljesítmény: 140 LE
Forgatónyomaték: hide-compare-block1 Nm
Év: 2012
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Úton, valós körülmények közt
Mérőszoftver: Insoric

Volkswagen tuning gyűjtőoldalunkról elérsz minden modellt. Ezekből választva az adott típusoldalon külön-külön megtalálod vonatkozó méréseinket, referenciáinkat.
Volkswagen Passat 7 2.0 TDI 140 LE dyno teszt

FONTOS! Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Volkswagen és ugyan a tulajdonosok elvárásai van, hogy egyezést mutatnak mégis elég nagy az eltérés köztük. Emiatt minden egyes projektünk mérési eredménye eltérő, egyedül az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, valaki erősebbre, megint más meg gyengébbre akarja. Egyeseknek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te autód mit mutat.

Megérkezésekor a katalógushoz viszonyítva teljesítményben 0% (0 LE) elmaradást regisztráltunk ezen a mai Volkswagenen. Tehát, az autó a 140 LE hide-compare-block1 NM gyári ígérethez viszonyítva 140 lovat és 320 NM-t hozott a Prémium Pro optimalizálásunk előtt.

 

A teszt adatai

Mért érkező teljesítmény: 140 LE
Mért érkező forgatónyomaték: 320 NM
Mért Rigotech PPro tuning teljesítmény: 173 LE (+24% +33LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 396 NM (+19% +76Nm)
volkswagen-Passat-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Passat #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Passat tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Passat tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Passat tuning 2.0 TDI 140 LE mérések

  • Volkswagen Passat tuning 2.0 TDI 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 2.0 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 2.0 TDI 140 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI 140 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Passat chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin motoroknál nem szükséges sport légszűrő betétet alkalmazni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet. A szívó benzines tuningnak jó kiegészítője , ezért a sportlégszűrő használata a további javulás érdekében jó dolog (de nem feltétlenül szükséges!)


Alufelni

Az alufelni népszerű optikai tuning extra. A legtöbben kihagyják a számításból, hogy milyen hatással lesz az autó erejére. Egy felkapott cikkünk az alufelni témájában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc