Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat tuning » 2.0 D 150 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Passat 2.0 D 150 LE 2015 Rigotech Prémium Pro chippelés adatok és teljesítménymérésAdatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Passat 8
Motor: 2.0 D
Teljesítmény: 150 LE
Forgatónyomaték: hide-compare-block1 Nm
Évjárat: 2015
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Teljesítménymérő padon
Mérőszoftver: Sportdevices

Volkswagen tuning lapunkról elérsz minden modellt. Ezekből választva az adott típusoldalon csoportosítva látod kapcsolódó méréseinket, referenciáinkat.
Volkswagen Passat 8 2.0 D 150 LE mérési jegyzőkönyv

FONTOS! Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Volkswagen és habár az ügyfélkérések valamikor egyezést mutatnak mégis jelentős a szórás köztük. Ezért minden egyes referenciánk teljesítménymérése eltérő, kifejezetten a jelen esetet szemlélteti! Úgy teljes a kép, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki erősebbre, megint más finomabbra szeretné. Egyeseknek elsődleges a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit mutat.

Megérkezésekor a gyári specifikációhoz viszonyítva erőben -1% (-2 lóerő) elmaradást regisztráltunk az aktuális Volkswagenen. Tehát, az autó a 150 LE hide-compare-block1 NM katalógusadathoz viszonyítva 148 lóerőt és 342 NM-t igazolt a chippelésünk megkezdésekor.

 

A teljesítménymérés adatai

Mért érkező teljesítmény: 148 LE
Mért érkező forgatónyomaték: 342 NM
Mért Rigotech PPro stage1 teljesítmény: 170 LE (+15% +22LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 395 NM (+13% +53Nm)
volkswagen-Passat-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Passat #tuning #D #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Passat tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Passat tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Passat tuning 2.0 D 150 LE mérések

  • Volkswagen Passat tuning 2.0 D 150 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 2.0 D motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 2.0 D 150 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 D 150 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 2.0 D chiptuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 D chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Passat chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin motoroknál nem ajánlott sportlégszűrőt alkalmazni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet. A szívó benzines tuningnak jó kiegészítője , ezért a sportlégszűrő használata a hatást fokozandó megfontolandó (de nem feltétel).


Alufelni

Az alufelni népszerű optikai tuning cucc. Többen nem számolnak vele, hogy milyen hatással lesz ez a vezérgép rugalmasságára. Egy felkapott cikkünk az alufelni témájában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc