Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Caddy tuning » 2.0 CRTDI 102 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Caddy 2.0 CRTDI 102 LE 2016 Rigotech Prémium Pro csiptuning adatok és teljesítménymérésAlapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Caddy
Motor: 2.0 CRTDI
Katalógus teljesítmény: 102 LE
Forgatónyomaték: hide-compare-block1 Nm
Évjárat: 2016
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Mérőpadon
Mérőszoftver: Bosch FLA 206

Volkswagen tuning gyártmányoldalunkról elérsz minden típust. Ezekből választva az adott típusoldalon csoportosítva megtalálod a kapcsolódó dyno tesztjeinket, leírásainkat.
Volkswagen Caddy 2.0 CRTDI 102 LE mérési diagram

FONTOS! Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Volkswagen és ugyan ügyfeleink elvárásai általánosságban egyezést mutatnak azért elég nagy a szórás köztük. Emiatt minden egyes munkánk mérési eredménye eltérő, kizárólag az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki durvábbra, más óvatosabbra számít. Egyeseknek elsődleges a javuló fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mennyire hozza az elvárásodat.

A folyamat elején a gyári ígérethez viszonyítva erőben 12% (12 LE) többletet rögzítettünk az aktuális Volkswagenen. Tehát, 102 LE hide-compare-block1 NM specifikációhoz viszonyítva 114 lóerőt és 280 NM-t mutatott a chiptuningunk megkezdésekor.

 

A teljesítménymérés adatai

Mért érkező teljesítmény: 114 LE
Mért érkező forgatónyomaték: 280 NM
Mért Rigotech PPro csiptuning teljesítmény: 148 LE (+33% +34LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 373 NM (+25% +93Nm)
volkswagen-Caddy-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Caddy #tuning #CRTDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Caddy tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Caddy tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Caddy tuning 2.0 CRTDI 102 LE mérések

  • Volkswagen Caddy tuning 2.0 CRTDI 102 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 2.0 CRTDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 2.0 CRTDI 102 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 CRTDI 102 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 2.0 CRTDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 CRTDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Caddy chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin motoroknál felesleges sport betétszűrőt alkalmazni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet. Szívó benzin tuning mellett javítja a légcserét, ezzel az eredményt , emiatt a sportlégszűrő használata a hatást fokozandó megfontolandó (de nem feltétel).


Alufelni

Az alufelni szinte elsődleges optikai és néha vezetéstechnikát támogató tuning cucc. Többen kihagyják a számításból, hogy milyen hatással lesz a vezérgép rugalmasságára. Egy felkapott cikkünk az alufelni témájában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc