Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Caddy tuning » 1.9 TDI 105 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105 LE 2005 Rigotech Prémium Pro tuning adatok és dyno tesztAlapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Caddy
Motor: 1.9 TDI
Katalógus teljesítmény: 105 LE
Forgatónyomaték: hide-compare-block1 Nm
Év: 2005
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Teljesítménymérő padon
Mérőszoftver: Sportdevices

Volkswagen tuning gyűjtőoldalunkról elérsz minden típust. Ezekből választva a típusoldalon csoportosítva látod vonatkozó dyno tesztjeinket, leírásainkat.
Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105 LE dyno teszt

FONTOS! Ritka, hogy két Volkswagen teljesen egyforma és ugyan a tulajdonosok elvárásai valamikor hasonlók mégis jelentős az eltérés köztük. Ezért minden egyes referenciánk dyno tesztje eltér, kizárólag az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, más durvábbra, más gyengébbre akarja. Egyeseknek központi kérdés a csökkenő fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te géped mennyire hozza az elvárásodat.

Kezdéskor a katalógushoz viszonyítva teljesítményben 5% (5 LE) többletet mértünk ezen az aktuális Volkswagenen. Így, az autó a 105 LE hide-compare-block1 NM specifikációhoz képest 110 lovat és 276 NM-t tudott felmutatni az optimalizálásunk előtt.

 

A teljesítménymérés adatai

Mért érkező teljesítmény: 110 LE
Mért érkező forgatónyomaték: 276 NM
Mért Rigotech PPro stage1 teljesítmény: 143 LE (+31% +33LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 366 NM (+25% +90Nm)
volkswagen-Caddy-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Caddy #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Caddy tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Caddy tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Caddy tuning 1.9 TDI 105 LE mérések

  • Volkswagen Caddy tuning 1.9 TDI 105 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 1.9 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 1.9 TDI 105 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI 105 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Caddy chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin motoroknál felesleges sport légszűrő betétet alkalmazni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja. A szívó benzines tuningnak jó kiegészítője , ezért a sportlégszűrő használata indokolt lehet (de nem kötelező).


Alufelni

Az alufelni szinte elsődleges vezetéstechnikát támogató tuning extra. Sokan nem számolnak vele, hogy milyen hatással lesz a gépóriás menetdinamikájára. Egy felkapott cikkünk az alufelni témájában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc