Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Caddy tuning » 2.0 TDI 75 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Caddy 2.0 TDI 75 LE Rigotech Prémium Pro csippelés adatok és dynoAutó adatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Caddy
Motor: 2.0 TDI
Teljesítmény: 75 LE
Katalógus nyomaték: hide-compare-block1 Nm
Év:
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Úton, valós körülmények közt
Mérőszoftver: Dynopro

Volkswagen tuning gyártmányoldalunkról eléred az összes típust. Ezekből választva az adott típusoldalon csoportosítva látod a kapcsolódó dyno tesztjeinket, anyagainkat.
Volkswagen Caddy 2.0 TDI 75 LE mérési jegyzőkönyv

FONTOS! Ritka, hogy két Volkswagen teljesen egyforma és ugyan az ügyfélkérések van, hogy hasonlók azért elég nagy a különbség köztük. Ezért minden egyes projektünk mérési eredménye eltérő, egyedül a jelen esetet szemlélteti! Úgy teljes a kép, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki erősebbre, megint valaki óvatosabbra számít. Valakinek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mennyire hozza az elvárásodat.

Megérkezésekor a gyári ígérethez viszonyítva teljesítményben 7% (5 lóerő) többletet regisztráltunk az aktuális Volkswagenen. Így, 75 LE hide-compare-block1 NM katalógushoz hasonlítva 80 lovat és 204 NM-t hozott a Prémium Pro chippelésünk előtt.

 

A teljesítménymérés adatai

Mért érkező teljesítmény: 80 LE
Mért érkező forgatónyomaték: 204 NM
Mért Rigotech PPro chippelés teljesítmény: 164 LE (+112% +84LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 361 NM (+43% +157Nm)
volkswagen-Caddy-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Caddy #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Caddy tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Caddy tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Caddy tuning 2.0 TDI 75 LE mérések

  • Volkswagen Caddy tuning 2.0 TDI 75 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 2.0 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 2.0 TDI 75 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI 75 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Caddy chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin esetében felesleges sport légszűrő betétet betenni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja. A szívó benzines tuningnak jó kiegészítője , emiatt a sportlégszűrő használata kifejezetten ajánlott (de nem kötelező!)


Alufelni

Az alufelni népszerű vezetéstechnikát támogató tuning cucc. Többen nem számolnak vele, hogy milyen hatással lesz a gép gyorsulására. Egy felkapott cikkünk az alufelni és tuning vonatkozásában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc