Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Golf tuning » 1.9 TDI 100 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Golf 1.9 TDI 100 LE Rigotech Prémium Pro tuning és teljesítménymérésAutó adatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Golf
Motor: 1.9 TDI
Teljesítmény: 100 LE
Forgatónyomaték: hide-compare-block1 Nm
Év:
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Teljesítménymérő padon
Mérőszoftver: Sportdevices

Volkswagen tuning lapunkról elérsz minden modellt. Ezekből választva az adott típusoldalon külön-külön megtalálod kapcsolódó teljesítményméréseinket, szakcikkeinket.
Volkswagen Golf 1.9 TDI 100 LE mérési jegyzőkönyv

FONTOS! Ritka, hogy két Volkswagen teljesen egyforma és habár a tulajdonosok elvárásai néha közel állanak egymáshoz ennek ellenére elég nagy a különbség köztük. Emiatt minden egyes tuningunk kimenete változatos, kizárólag a jelen esetet szemlélteti! Hozzá jön, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, valaki durvábbra, megint más gyengébbre akarja. Valakinek fontos a javuló fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te autód mit tud.

Érkezéskor a gyári specifikációhoz viszonyítva teljesítményben 4% (4 Ps) többletet mértünk ezen az aktuális Volkswagenen. Szóval, az autó a 100 LE hide-compare-block1 NM gyári specifikációhoz hasonlítva 104 lovat és 254 NM-t hozott a Prémium Pro chip tuningunk megkezdésekor.

 

A teljesítménymérés adatai

Mért érkező teljesítmény: 104 LE
Mért érkező forgatónyomaték: 254 NM
Mért Rigotech PPro optimalizálás teljesítmény: 134 LE (+30% +30LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 329 NM (+23% +75Nm)
volkswagen-Golf-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Golf #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Golf tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Golf tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Golf tuning 1.9 TDI 100 LE mérések

  • Volkswagen Golf tuning 1.9 TDI 100 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 1.9 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 1.9 TDI 100 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI 100 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Golf chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin autóknál nem ajánlott sportlégszűrőt alkalmazni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet. Szívó benzines tuning esetén van minimális létjogosultsága , ezért a sportlégszűrő használata ajánlott (de nem feltétel!)


Alufelni

Az alufelni szinte elsődleges optikai tuning extra. A legtöbben nem számolnak vele, hogy milyen hatással lesz ez a vezérgép gyorsulására. Egy felkapott cikkünk az alufelni témájában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc