Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Golf tuning » 1.9 TDI 101 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Golf 1.9 TDI 101 LE 2001 Rigotech Prémium Pro csiptuning és dynoAutó adatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Golf
Motor: 1.9 TDI
Teljesítmény: 101 LE
Katalógus nyomaték: hide-compare-block1 Nm
Évjárat: 2001
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Úton, valós körülmények közt
Mérőszoftver: Insoric

Volkswagen tuning gyártmányoldalunkról elérsz minden típust. Ezekből választva a típusoldalon külön-külön látod a releváns teljesítményméréseinket, referenciáinkat.
Volkswagen Golf 1.9 TDI 101 LE dyno teszt

FONTOS! Ritka, hogy két Volkswagen teljesen egyforma és ugyan az ügyfélkérések van, hogy egyezést mutatnak mégis jelentős a differencia köztük. Szóval minden egyes referenciánk teljesítménymérése változatos, egyedül az adott műszaki állapotot és kérést mutatja! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más durvábbra, más meg alá kéri. Egyeseknek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mit tud.

Megérkezésekor a gyári ígérethez viszonyítva teljesítményben -% (- Ps) többletet regisztráltunk ezen a mai Volkswagenen. Tehát, az autó a 101 LE hide-compare-block1 NM specifikációhoz hasonlítva Diagramról leolvasható LE-t és Diagramról leolvasható NM-t tudott felmutatni a motoroptimalizálásunk megkezdésekor.

 

A teszt adatai

Mért érkező teljesítmény: Diagramról leolvasható LE
Mért érkező forgatónyomaték: Diagramról leolvasható NM
Mért Rigotech PPro csippelés teljesítmény: 132 LE (+31% +31LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 329 NM (+-% +-Nm)
Az érkező teljesítmény- és forgatónyomaték értékek az Insoric mérési módszer sajátossága miatt nincsenek számszerűsítve az adatlapon, viszont a diagramról lenézhetők. Itt a teljesítményjavulást a katalógusadathoz viszonyítva adjuk meg.
volkswagen-Golf-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Golf #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Golf tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Golf tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Golf tuning 1.9 TDI 101 LE mérések

  • Volkswagen Golf tuning 1.9 TDI 101 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 1.9 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 1.9 TDI 101 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI 101 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Golf chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin motoroknál felesleges sport légszűrő betétet alkalmazni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet. A szívó benzines tuningnak jó kiegészítője , emiatt a sportlégszűrő használata indokolt lehet (de nem kötelező).


Alufelni

Az alufelni népszerű vezetéstechnikát támogató tuning kiegészíő. Többen nem gondolják át, hogy milyen hatással lesz a vezérgép menetdinamikájára. Egy felkapott cikkünk az alufelni és tuning vonatkozásában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc