Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat tuning » 1.9 TDI 131 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Passat 1.9 TDI 131 LE 2002 Rigotech Prémium Pro motoroptimalizálás adatok és dynoAutó adatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Passat
Motor: 1.9 TDI
Katalógus teljesítmény: 131 LE
Katalógus nyomaték: hide-compare-block1 Nm
Év: 2002
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Úton, valós körülmények közt
Mérőszoftver: Insoric

Volkswagen tuning gyártmányoldalunkról elérsz minden modellt. Ezekből választva a típusoldalon csoportosítva látod a vonatkozó dyno tesztjeinket, szakcikkeinket.
Volkswagen Passat 1.9 TDI 131 LE mérési jegyzőkönyv

Ritka, hogy két Volkswagen teljesen egyforma és bár az ügyfélkérések néha egyezést mutatnak azért elég nagy az eltérés köztük. Így minden egyes munkánk teljesítménymérése változatos, csak a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, más erősebbre, megint más finomabbra szeretné. Egyeseknek központi kérdés a csökkenő fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mire képes.

Megérkezésekor a gyári specifikációhoz képest erőben -% (- LE) többletet mértünk a mai Volkswagenen. Tehát, 131 LE hide-compare-block1 NM gyári specifikációhoz képest Diagramról leolvasható lovat és Diagramról leolvasható NM-t tudott a chippelésünk megkezdésekor.

 

A mérés adatai

Mért érkező teljesítmény: Diagramról leolvasható LE
Mért érkező forgatónyomaték: Diagramról leolvasható NM
Mért Rigotech PPro tuning teljesítmény: 156 LE (+19% +25LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 375 NM (+-% +-Nm)
Az érkező teljesítmény- és forgatónyomaték értékek az Insoric mérési módszer sajátossága miatt nincsenek számszerűsítve az adatlapon, viszont a diagramról lenézhetők. Itt a teljesítményjavulást a katalógusadathoz viszonyítva adjuk meg.
volkswagen-Passat-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Passat #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Passat tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Passat tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Passat tuning 1.9 TDI 131 LE mérések

  • Volkswagen Passat tuning 1.9 TDI 131 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 1.9 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 1.9 TDI 131 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI 131 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Passat chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin motoroknál nem kell sport légszűrő betétet használni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet. A szívó benzines tuningnak jó kiegészítője , emiatt a sportlégszűrő használata kifejezetten ajánlott (de nem kötelező!)


Alufelni

Az alufelni népszerű vezetéstechnikát támogató tuning. Többen nem számolnak vele, hogy milyen hatással lesz ez az autó rugalmasságára. Egy felkapott cikkünk az alufelni és tuning vonatkozásában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc