Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Tiguan tuning » 2.0 D 150 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Tiguan 2.0 D 150 LE 2018 Rigotech Prémium Pro csiptuning és dynoAlapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Tiguan
Motor: 2.0 D
Teljesítmény: 150 LE
Forgatónyomaték: hide-compare-block1 Nm
Év: 2018
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Úton, valós körülmények közt
Mérőszoftver: Dynopro

Volkswagen tuning gyártmányoldalunkról elérsz minden típust. Ezekből választva a típusoldalon csoportosítva látod kapcsolódó méréseinket, szakcikkeinket.
Volkswagen Tiguan 2.0 D 150 LE mérési diagram

Nincs két egyforma Volkswagen és habár az ügyfélkérések általánosságban hasonlók azért elég nagy a differencia köztük. Így minden egyes referenciánk dyno tesztje eltérő, csak az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, megint más óvatosabbra számít. Egyeseknek fontos a fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te autód mit mutat.

A folyamat elején a gyári ígérethez képest teljesítményben 1% (1 lóerő) többletet regisztráltunk az aktuális Volkswagenen. Tehát, 150 LE hide-compare-block1 NM gyári ígérethez viszonyítva 151 lovat és 340 NM-t igazolt vissza az optimalizálásunk előtt.

 

A mérés adatai

Mért érkező teljesítmény: 151 LE
Mért érkező forgatónyomaték: 340 NM
Mért Rigotech PPro remap teljesítmény: 195 LE (+29% +44LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 410 NM (+17% +70Nm)
volkswagen-Tiguan-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Tiguan #tuning #D #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Tiguan tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Tiguan tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Tiguan tuning 2.0 D 150 LE mérések

  • Volkswagen Tiguan tuning 2.0 D 150 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 2.0 D motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 2.0 D 150 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 D 150 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 2.0 D chiptuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 D chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Tiguan chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin motoroknál felesleges sport légszűrő betétet használni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet. Szívó benzines tuning esetén van minimális létjogosultsága , ezért a sportlégszűrő használata a további javulás érdekében jó dolog (de nem feltétlenül szükséges!)


Alufelni

Az alufelni szinte elsődleges optikai és néha vezetéstechnikát támogató tuning extra. Sokan nem számolnak vele, hogy milyen hatással lesz a vezérgép menetdinamikájára. Egy felkapott cikkünk az alufelni és tuning vonatkozásában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc