Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat tuning » 2.0 TDI 140 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Passat 2.0 TDI 140 LE Rigotech Prémium Pro tuning adatok és dyno tesztAutó adatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Passat B6
Motor: 2.0 TDI
Katalógus teljesítmény: 140 LE
Forgatónyomaték: hide-compare-block1 Nm
Évjárat:
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Úton, valós körülmények közt
Mérőszoftver: Dynopro

Volkswagen tuning gyártmányoldalunkról eléred az összes típust. Ezekből választva az adott típusoldalon külön-külön megtalálod releváns teljesítményméréseinket, leírásainkat.
Volkswagen Passat B6 2.0 TDI 140 LE dyno teszt

Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Volkswagen és bár az ügyfélkérések néha hasonlók azért jelentős a differencia köztük. Így minden egyes projektünk kimenete eltér, csak az aktuális autóra és kérésre vonatkozik! Úgy teljes a kép, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, valaki erősebbre, más meg alá kéri. Valakinek elsődleges a javuló fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mit tud.

A folyamat elején a katalógushoz képest teljesítményben -9% (-13 Ps) elmaradást mértünk a mai Volkswagenen. Így, 140 LE hide-compare-block1 NM specifikációhoz hasonlítva 127 lovat és 309 NM-t igazolt vissza a Prémium Pro felhúzásunk előtt.

 

A teljesítménymérés adatai

Mért érkező teljesítmény: 127 LE
Mért érkező forgatónyomaték: 309 NM
Mért Rigotech PPro chippelés teljesítmény: 169 LE (+30% +42LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 359 NM (+14% +50Nm)
volkswagen-Passat-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Passat #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Passat tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Passat tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Passat tuning 2.0 TDI 140 LE mérések

  • Volkswagen Passat tuning 2.0 TDI 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 2.0 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 2.0 TDI 140 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI 140 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Passat chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin autóknál nem ajánlott sportlégszűrőt beszerezni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet. Szívó benzin tuning mellett javítja a légcserét, ezzel az eredményt , emiatt a sportlégszűrő használata kifejezetten ajánlott (de nem kötelező!)


Alufelni

Az alufelni népszerű optikai tuning cucc. A legtöbben nem gondolják át, hogy milyen hatással lesz ez a vezérgép menetdinamikájára. Egy felkapott cikkünk az alufelni és tuning vonatkozásában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc