Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Transporter-Multivan tuning » 2.0 TDI 84 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 84 LE 2017 Rigotech Prémium Pro csiptuning adatok és teljesítménymérésAlapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Transporter / Multivan
Motor: 2.0 TDI
Katalógus teljesítmény: 84 LE
Katalógus nyomaték: hide-compare-block1 Nm
Évjárat: 2017
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Mérőpadon
Mérőszoftver: Bosch FLA 206

Volkswagen tuning gyűjtőoldalunkról elérsz minden típust. Ezekből választva az adott típusoldalon csoportosítva megtalálod a kapcsolódó méréseinket, referenciáinkat.
Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 84 LE mérési jegyzőkönyv

Nincs két egyforma Volkswagen és ugyan az ügyfélkérések valamikor egyezést mutatnak mégis elég nagy a differencia köztük. Így minden egyes projektünk mérési eredménye változatos, kifejezetten az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, valaki erősebbre, valaki gyengébbre akarja. Egyeseknek fontos a javuló fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mire képes.

Megérkezésekor a specifikációhoz képest teljesítményben 19% (16 LE) többletet regisztráltunk az aktuális Volkswagenen. Szóval, az autó a 84 LE hide-compare-block1 NM katalógushoz hasonlítva 100 LE-t és 239 NM-t hozott a Prémium Pro csippelésünk megkezdésekor.

 

A dyno teszt adatai

Mért érkező teljesítmény: 100 LE
Mért érkező forgatónyomaték: 239 NM
Mért Rigotech PPro csiptuning teljesítmény: 122 LE (+26% +22LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 318 NM (+25% +79Nm)
volkswagen-Transporter / Multivan-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Transporter / Multivan #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Transporter / Multivan tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Transporter / Multivan tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Transporter / Multivan tuning 2.0 TDI 84 LE mérések

1.2 Volkswagen 2.0 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 2.0 TDI 84 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI 84 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Transporter / Multivan chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin motoroknál nem kell sportlégszűrőt beszerezni mert az eleve feltöltött motoron nem fog érdemben segíteni. Szívó benzin tuning mellett javítja a légcserét, ezzel az eredményt , ezért a sportlégszűrő használata a további javulás érdekében jó dolog (de nem feltétlenül szükséges!)


Alufelni

Az alufelni szinte elsődleges vezetéstechnikát támogató tuning cucc. A legtöbben nem számolnak vele, hogy milyen hatással lesz ez a gép dinamikájára. Egy felkapott cikkünk az alufelni témájában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc