Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Transporter-Multivan tuning » 2.0 TDI 102 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 102 LE 2014 Rigotech Prémium Pro tuning és dyno tesztAdatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Transporter / Multivan T5
Motor: 2.0 TDI
Katalógus teljesítmény: 102 LE
Katalógus nyomaték: hide-compare-block1 Nm
Év: 2014
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Úton, valós körülmények közt
Mérőszoftver: Insoric

Volkswagen tuning gyártmányoldalunkról elérsz minden típust. Ezekből választva az adott típusoldalon külön-külön megtalálod releváns dyno tesztjeinket, referenciáinkat.
Volkswagen Transporter / Multivan T5 2.0 TDI 102 LE dyno teszt

Ritka, hogy két Volkswagen teljesen egyforma és habár a tulajdonosok elvárásai van, hogy hasonlók mégis jelentős a szórás köztük. Emiatt minden egyes munkánk dyno tesztje változatos, kizárólag az adott műszaki állapotot és kérést mutatja! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, más óvatosabbra számít. Egyeseknek elsődleges a csökkenő fogyasztás, másnak nem. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te géped mennyire hozza az elvárásodat.

Megérkezésekor a katalógushoz képest teljesítményben -% (- Ps) többletet mértünk ezen a mai Volkswagenen. Így, az autó a 102 LE hide-compare-block1 NM specifikációhoz hasonlítva Diagramról leolvasható lovat és Diagramról leolvasható NM-t mutatott az optimalizálásunk megkezdésekor.

 

A teljesítménymérés adatai

Mért érkező teljesítmény: Diagramról leolvasható LE
Mért érkező forgatónyomaték: Diagramról leolvasható NM
Mért Rigotech PPro csippelés teljesítmény: 163 LE (+60% +61LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 355 NM (+-% +-Nm)
Az érkező teljesítmény- és forgatónyomaték értékek az Insoric mérési módszer sajátossága miatt nincsenek számszerűsítve az adatlapon, viszont a diagramról lenézhetők. Itt a teljesítményjavulást a katalógusadathoz viszonyítva adjuk meg.
volkswagen-Transporter / Multivan-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Transporter / Multivan #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Transporter / Multivan tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Transporter / Multivan tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Transporter / Multivan tuning 2.0 TDI 102 LE mérések

1.2 Volkswagen 2.0 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 2.0 TDI 102 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI 102 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Transporter / Multivan chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin motoroknál nem szükséges sportlégszűrőt betenni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet. A szívó benzines tuningnak jó kiegészítője , emiatt a sportlégszűrő használata indokolt lehet (de nem kötelező).


Alufelni

Az alufelni szinte elsődleges vezetéstechnikát támogató tuning cucc. Sokan nem gondolják át, hogy milyen hatással lesz ez a gép menetdinamikájára. Egy felkapott cikkünk az alufelni és tuning vonatkozásában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc