Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Transporter-Multivan tuning » 2.0 TDI 102 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 102 LE 2015 Rigotech Prémium Pro motoroptimalizálás és dynoAdatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Transporter / Multivan T5
Motor: 2.0 TDI
Teljesítmény: 102 LE
Katalógus nyomaték: hide-compare-block1 Nm
Év: 2015
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Úton, valós körülmények közt
Mérőszoftver: Insoric

Volkswagen tuning gyűjtőoldalunkról elérsz minden típust. Ezekből választva a típusoldalon kigyűjtve megtalálod kapcsolódó méréseinket, leírásainkat.
Volkswagen Transporter / Multivan T5 2.0 TDI 102 LE dyno teszt

FONTOS! Nincs két egyforma Volkswagen és habár ügyfeleink kérései van, hogy hasonlók ennek ellenére elég nagy az eltérés köztük. Emiatt minden egyes referenciánk teljesítménymérése eltérő, kifejezetten az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, megint más óvatosabbra számít. Valakinek fontos a csökkenő fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te autód mit tud.

Érkezéskor a katalógushoz képest teljesítményben -% (- Ps) többletet mértünk a mai Volkswagenen. Tehát, 102 LE hide-compare-block1 NM gyári specifikációhoz viszonyítva Diagramról leolvasható lovat és Diagramról leolvasható NM-t igazolt vissza a Prémium Pro chiptuningunk előtt.

 

A mérés adatai

Mért érkező teljesítmény: Diagramról leolvasható LE
Mért érkező forgatónyomaték: Diagramról leolvasható NM
Mért Rigotech PPro motoroptimalizálás teljesítmény: 158 LE (+55% +56LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 367 NM (+-% +-Nm)
Az érkező teljesítmény- és forgatónyomaték értékek az Insoric mérési módszer sajátossága miatt nincsenek számszerűsítve az adatlapon, viszont a diagramról lenézhetők. Itt a teljesítményjavulást a katalógusadathoz viszonyítva adjuk meg.
volkswagen-Transporter / Multivan-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Transporter / Multivan #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Transporter / Multivan tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Transporter / Multivan tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Transporter / Multivan tuning 2.0 TDI 102 LE mérések

1.2 Volkswagen 2.0 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 2.0 TDI 102 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI 102 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Transporter / Multivan chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin motoroknál oktalan sport légszűrő betétet használni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet. Szívó benzines tuning esetén van minimális létjogosultsága , ezért a sportlégszűrő használata a hatást fokozandó megfontolandó (de nem feltétel).


Alufelni

Az alufelni szinte elsődleges optikai és néha vezetéstechnikát támogató tuning kiegészíő. A legtöbben nem számolnak vele, hogy milyen hatással lesz a vezérgép rugalmasságára. Egy felkapott cikkünk az alufelni és tuning vonatkozásában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc