Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Crafter tuning » 2.0 D 140 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Crafter 2.0 D 140 LE Rigotech Prémium Pro chiptuning és dyno tesztAdatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Crafter
Motor: 2.0 D
Teljesítmény: 140 LE
Forgatónyomaték: hide-compare-block1 Nm
Év:
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Úton, valós körülmények közt
Mérőszoftver: Dynopro

Volkswagen tuning lapunkról eléred az összes típust. Ezekből választva a típusoldalon külön-külön megtalálod a kapcsolódó méréseinket, cikkeinket.
Volkswagen Crafter 2.0 D 140 LE mérési diagram

Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Volkswagen és ugyan ügyfeleink elvárásai néha egyezést mutatnak ennek ellenére jelentős a különbség köztük. Emiatt minden egyes referenciánk dyno tesztje egyedi, egyedül az adott műszaki állapotot és kérést mutatja! Hozzá jön, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, más erősebbre, más gyengébbre akarja. Valakinek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak nem. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit mutat.

Kezdéskor a gyári specifikációhoz viszonyítva teljesítményben 0% (0 Ps) elmaradást regisztráltunk az aktuális Volkswagenen. Tehát, 140 LE hide-compare-block1 NM katalógusadathoz hasonlítva 140 lovat és 343 NM-t tudott felmutatni a chip tuningunk előtt.

 

A teszt adatai

Mért érkező teljesítmény: 140 LE
Mért érkező forgatónyomaték: 343 NM
Mért Rigotech PPro csiptuning teljesítmény: 168 LE (+20% +28LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 402 NM (+15% +59Nm)
volkswagen-Crafter-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Crafter #tuning #D #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Crafter tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Crafter tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Crafter tuning 2.0 D 140 LE mérések

  • Volkswagen Crafter tuning 2.0 D 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 2.0 D motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 2.0 D 140 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 D 140 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 2.0 D chiptuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 D chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Crafter chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin motoroknál felesleges sport légszűrő betétet betenni mivel az eleve feltöltött motoron nem fog érdemben segíteni. A szívó benzines tuningnak jó kiegészítője , ezért a sportlégszűrő használata a hatást fokozandó megfontolandó (de nem feltétel).


Alufelni

Az alufelni népszerű optikai tuning cucc. Többen nem gondolják át, hogy milyen hatással lesz a gép rugalmasságára. Egy felkapott cikkünk az alufelni témájában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc