Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Golf tuning » 2.0 TDI 140 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Golf 2.0 TDI 140 LE Rigotech Prémium Pro motoroptimalizálás és teljesítménymérésAlapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Golf 5
Motor: 2.0 TDI
Katalógus teljesítmény: 140 LE
Forgatónyomaték: hide-compare-block1 Nm
Év:
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Úton, valós körülmények közt
Mérőszoftver: Insoric

Volkswagen tuning gyártmányoldalunkról elérsz minden típust. Ezekből választva az adott típusoldalon csoportosítva látod releváns dyno tesztjeinket, leírásainkat.
Volkswagen Golf 5 2.0 TDI 140 LE mérési jegyzőkönyv

FONTOS! Ritka, hogy két Volkswagen teljesen egyforma és ugyan az ügyfélkérések van, hogy közel állanak egymáshoz mégis elég nagy az eltérés köztük. Így minden egyes munkánk kimenete eltérő, egyedül a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, valaki durvábbra, megint valaki alá kéri. Egyeseknek központi kérdés a csökkenő fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mennyire hozza az elvárásodat.

A folyamat elején a katalógusadathoz viszonyítva teljesítményben -% (- Ps) többletet mértünk a mai Volkswagenen. Szóval, 140 LE hide-compare-block1 NM gyári ígérethez viszonyítva Diagramról leolvasható LE-t és Diagramról leolvasható NM-t tudott a Prémium Pro optimalizálásunk előtt.

 

A mérés adatai

Mért érkező teljesítmény: Diagramról leolvasható LE
Mért érkező forgatónyomaték: Diagramról leolvasható NM
Mért Rigotech PPro chip tuning teljesítmény: 174 LE (+24% +34LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 388 NM (+-% +-Nm)
Az érkező teljesítmény- és forgatónyomaték értékek az Insoric mérési módszer sajátossága miatt nincsenek számszerűsítve az adatlapon, viszont a diagramról lenézhetők. Itt a teljesítményjavulást a katalógusadathoz viszonyítva adjuk meg.
volkswagen-Golf-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Golf #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Golf tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Golf tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Golf tuning 2.0 TDI 140 LE mérések

  • Volkswagen Golf tuning 2.0 TDI 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 2.0 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 2.0 TDI 140 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI 140 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Golf chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin motoroknál nem szükséges sport betétszűrőt betenni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja. Szívó benzin tuning mellett javítja a légcserét, ezzel az eredményt , emiatt a sportlégszűrő használata a további javulás érdekében jó dolog (de nem feltétlenül szükséges!)


Alufelni

Az alufelni népszerű vezetéstechnikát támogató tuning kiegészíő. A legtöbben nem számolnak vele, hogy milyen hatással lesz ez a vezérgép erejére. Egy felkapott cikkünk az alufelni és tuning vonatkozásában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc