Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Golf tuning » 2.0 TDI 140 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Golf 2.0 TDI 140 LE 2009 Rigotech Prémium Pro chiptuning és dyno tesztAlapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Golf
Motor: 2.0 TDI
Teljesítmény: 140 LE
Katalógus nyomaték: hide-compare-block1 Nm
Gyártási év: 2009
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Teljesítménymérő padon
Mérőszoftver: Sportdevices

Volkswagen tuning gyártmányoldalunkról elérsz minden modellt. Ezekből választva az adott típusoldalon kigyűjtve megtalálod vonatkozó méréseinket, anyagainkat.
Volkswagen Golf 2.0 TDI 140 LE mérési jegyzőkönyv

FONTOS! Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Volkswagen és habár ügyfeleink elvárásai valamikor egyezést mutatnak azért elég nagy a differencia köztük. Ezért minden egyes projektünk mérési eredménye eltérő, egyedül az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más fölé, megint más meg alá kéri. Egyeseknek elsődleges a csökkenő fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mennyire hozza az elvárásodat.

Megérkezésekor a gyári specifikációhoz viszonyítva teljesítményben -7% (-10 lóerő) elmaradást rögzítettünk az aktuális Volkswagenen. Tehát, 140 LE hide-compare-block1 NM gyári ígérethez hasonlítva 130 lóerőt és 326 NM-t igazolt vissza a Prémium Pro remapunk megkezdésekor.

 

A dyno teszt adatai

Mért érkező teljesítmény: 130 LE
Mért érkező forgatónyomaték: 326 NM
Mért Rigotech PPro tuning teljesítmény: 177 LE (+34% +47LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 405 NM (+20% +79Nm)
volkswagen-Golf-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Golf #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Golf tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Golf tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Golf tuning 2.0 TDI 140 LE mérések

  • Volkswagen Golf tuning 2.0 TDI 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 2.0 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 2.0 TDI 140 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI 140 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Golf chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin motoroknál oktalan sport légszűrő betétet alkalmazni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet. A szívó benzines tuningnak jó kiegészítője , emiatt a sportlégszűrő használata kifejezetten ajánlott (de nem kötelező!)


Alufelni

Az alufelni szinte elsődleges optikai és néha vezetéstechnikát támogató tuning cucc. A legtöbben nem gondolják át, hogy milyen hatással lesz az autó rugalmasságára. Egy felkapott cikkünk az alufelni témájában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc