Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat tuning » 2.0 TDI 140 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Passat 2.0 TDI 140 LE 2005 Rigotech Prémium Pro motoroptimalizálás adatok és dynoAlapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Passat 6
Motor: 2.0 TDI
Teljesítmény: 140 LE
Forgatónyomaték: hide-compare-block1 Nm
Gyártási év: 2005
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Úton, valós körülmények közt
Mérőszoftver: Insoric

Volkswagen tuning gyártmányoldalunkról elérsz minden modellt. Ezekből választva az adott típusoldalon csoportosítva látod releváns méréseinket, szakcikkeinket.
Volkswagen Passat 6 2.0 TDI 140 LE dyno teszt

FONTOS! Nincs két egyforma Volkswagen és ugyan az ügyfélkérések általánosságban egyezést mutatnak ennek ellenére jelentős a különbség köztük. Ezért minden egyes referenciánk mérési eredménye változatos, kifejezetten az aktuális autóra és kérésre vonatkozik! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, más durvábbra, más meg óvatosabbra számít. Valakinek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mit tud.

Megérkezésekor a katalógushoz viszonyítva teljesítményben -% (- LE) többletet mértünk az aktuális Volkswagenen. Tehát, az autó a 140 LE hide-compare-block1 NM specifikációhoz hasonlítva Diagramról leolvasható LE-t és Diagramról leolvasható NM-t hozott a tuningunk megkezdésekor.

 

A teszt adatai

Mért érkező teljesítmény: Diagramról leolvasható LE
Mért érkező forgatónyomaték: Diagramról leolvasható NM
Mért Rigotech PPro csippelés teljesítmény: 170 LE (+21% +30LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 395 NM (+-% +-Nm)
Az érkező teljesítmény- és forgatónyomaték értékek az Insoric mérési módszer sajátossága miatt nincsenek számszerűsítve az adatlapon, viszont a diagramról lenézhetők. Itt a teljesítményjavulást a katalógusadathoz viszonyítva adjuk meg.
volkswagen-Passat-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Passat #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Passat tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Passat tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Passat tuning 2.0 TDI 140 LE mérések

  • Volkswagen Passat tuning 2.0 TDI 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 2.0 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 2.0 TDI 140 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI 140 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Passat chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin motoroknál felesleges sport légszűrő betétet alkalmazni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet. Szívó benzin tuning mellett javítja a légcserét, ezzel az eredményt , emiatt a sportlégszűrő használata indokolt lehet (de nem kötelező).


Alufelni

Az alufelni népszerű optikai tuning kiegészíő. Többen nem gondolják át, hogy milyen hatással lesz ez a vezérgép menetdinamikájára. Egy felkapott cikkünk az alufelni témájában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc