Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Passat tuning » 2.0 TDI 170 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Passat 2.0 TDI 170 LE 2008 Rigotech Prémium Pro chippelés adatok és dynoAlapadatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Passat Cc
Motor: 2.0 TDI
Teljesítmény: 170 LE
Katalógus nyomaték: hide-compare-block1 Nm
Évjárat: 2008
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Úton, valós körülmények közt
Mérőszoftver: Insoric

Volkswagen tuning gyártmányoldalunkról elérsz minden típust. Ezekből választva az adott típusoldalon külön látod a kapcsolódó méréseinket, leírásainkat.
Volkswagen Passat Cc 2.0 TDI 170 LE mérési diagram

FONTOS! Ritka, hogy két Volkswagen teljesen egyforma és bár a tulajdonosok elvárásai van, hogy egyezést mutatnak ennek ellenére jelentős az eltérés köztük. Így minden egyes projektünk mérési eredménye eltér, kizárólag a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki erősebbre, megint valaki óvatosabbra számít. Egyeseknek elsődleges a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te géped mennyire hozza az elvárásodat.

A folyamat elején a gyári specifikációhoz viszonyítva erőben -% (- Ps) többletet regisztráltunk ezen a mai Volkswagenen. Tehát, az autó a 170 LE hide-compare-block1 NM specifikációhoz viszonyítva Diagramról leolvasható LE-t és Diagramról leolvasható NM-t igazolt vissza a Prémium Pro remapunk megkezdésekor.

 

A teljesítménymérés adatai

Mért érkező teljesítmény: Diagramról leolvasható LE
Mért érkező forgatónyomaték: Diagramról leolvasható NM
Mért Rigotech PPro chiptuning teljesítmény: 192 LE (+13% +22LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 396 NM (+-% +-Nm)
Az érkező teljesítmény- és forgatónyomaték értékek az Insoric mérési módszer sajátossága miatt nincsenek számszerűsítve az adatlapon, viszont a diagramról lenézhetők. Itt a teljesítményjavulást a katalógusadathoz viszonyítva adjuk meg.
volkswagen-Passat-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Passat #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Passat tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Passat tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Passat tuning 2.0 TDI 170 LE mérések

  • Volkswagen Passat tuning 2.0 TDI 170 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 2.0 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 2.0 TDI 170 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI 170 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciák

  • Volkswagen 2.0 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Passat chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin motoroknál felesleges sportlégszűrőt alkalmazni mivel az eleve feltöltött motoron nem fog érdemben segíteni. Szívó benzin tuning mellett javítja a légcserét, ezzel az eredményt , emiatt a sportlégszűrő használata indokolt lehet (de nem kötelező).


Alufelni

Az alufelni szinte elsődleges optikai tuning. Többen nem számolnak vele, hogy milyen hatással lesz a vezérgép rugalmasságára. Egy felkapott cikkünk az alufelni és tuning vonatkozásában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc