Chiptuning » Audi tuning » Audi A3 tuning » 2.0 TDI CR (103 kW / 140 LE) referencia

Audi A3 2.0 TDI 140 LE 2010 Prémium Pro csiptuning


Audi A3 csiptuning a 280000 km-t futott 11 éves 140 LE-s 2.0 TDI gépen, amely Dunaújváros közeléből érkezett motoroptimalizálás miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Automata váltós esetekben a chiptuning haszna jól érezhető, de a váltó vesztesége, karakterisztikája torzíthatja a képet.

Természetes, hogy a tuning alatt teljesítménymérést is csináltunk, szóval az erő, a nyomaték és fogyasztás javulása mellett kézzelfogható, kiértékelhető a kinyomtatott dyno teszt. Érkezéskor a katalógushoz képest erőben 6% (-9 lóerő) elmaradást, forgatónyomatékban 5% (-15Nm) elmaradást mértünk ezen a mai 11 évet megért Audin. Tehát, az autó a 140 Ps 320 NM gyári specifikációhoz képest 131 lóerőt és 305 Nm-t mutatott a Prémium Pro remapunk megkezdésekor.audi-a3-tuning-2-0-tdi-140

Audi A3 adatai

Gyártmány: Audi
Típus: A3
Kivitel: 8P – 2008 – 2012
Motor: 2.0 TDI CR (103 kW / 140 LE)
Teljesítmény: 140 LE
Forgatónyomaték: 320 Nm
Váltó: Automata
Futásteljesítmény: 280000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC17C46
Motorkód: BLR
Alvázszám:
Évjárat: 2010
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Innét jött: Dunaújváros

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

audi-a3-tuning-chiptuning-2-0-tdi-140

Neked is pont ilyen Audid van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Audi tuningra van szükséged? Kezdj itt:
Audi tuning

Chiptuning kalkulátor: biztonságos emelés ezen az Audin

Az általunk javasolt, még agresszívebb használat esetén is üzembiztos chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 165 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 380 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb az üzembiztonság. Sok tuningcég reklámoz magasabb adatokat, amelyeket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból eredő alkatrész szintű károkért Te tartod a hátad.


Audi A3 Tuning a Rigotech műhelyében

A tulajdonos remap miatt érkezett Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne az autó erején és pedálreakcióján. Elvárása ezzel együtt fogyasztás csökkenés , az erő jól érezhető javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor biztosítva az érkezővel azonos megbízhatóságot.

Audi A3 chiptuning kezdőlapounk: https://rigotech.hu/kivitel/audi-a3/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. Ilyen korú autónál már sokszor van futás is rendesen, és már gyári beállításon is kezdődnek az anomáliák, érdekes jelenségek, ezrét fokozottan figyelünk az állapotfelméréskor.
Az A3 140 LE-s erőforrása számottevő betervezett tartalékkal bír, tehát a chiptuning várható eredménye bőséges. A motor szuper eredménnyel erősíthető, az üzembiztonság sérülése technológiánkkal kizárt. Ezek a turbódízelek jó hatékonysággal húzhatók, biztonságosan.


A 2.0 TDI chippelés előtt tájékozódni kell milyen csippeshez fordulsz, mivel a beállítások minősége, haszna, díja nagyon eltérő!

A géped 140 Ps erőforrásának és hajtásának adottságai ellenére is brutálisan felrobbantható egy amatőr tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett tuninggal vagy akármilyen Audi tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech motoroptimalizálás eredménye, folyamata

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája elvárásainak megfelelő PPro motoroptimalizálás kialakítása. Az elvárás szerinti tuning néha két lépcsőben kerül finomításra az Audi állapotának és speciális kérések lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy extrább kérések felmerülésekor nélkülözhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

Az Audi tuning, csiptuning eredménye ezen a 2.0 TDI motoron: +24% (+31 Ps) teljesítménytöbblet, a nyomaték +22% (+67 Nm) fokozódásával . Az autót végül 162 Ps és 372 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük György bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbódízel esetében nem kell sport betétszűrőt alkalmazni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Audi A3 2.0 TDI 140 LE mérési diagram

Ritka, hogy két Audi teljesen egyforma és habár az ügyfélkérések néha egyezést mutatnak ennek ellenére elég nagy a differencia köztük. Ezért minden egyes munkánk kimenete eltérő, egyedül a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, megint más alá kéri. Egyeseknek fontos a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te géped mit tud.

audi-a3-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a féltett kocsid teljes biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a dyno tesztek, diagnosztikai eljárásaink , biztonságot adó garanciáink biztosítják. Elég sok ehhez hasonló Audit teszteltünk, diagoztunk, chippeltünk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és róluk többször közzétettük méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Audi #A3 #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


A VAG csoport 2.0 TDI tuning gyújtőoldalunk ITT.

Chiptuning » Audi tuning » Audi A3 tuning » 2.0 TDI CR (103 kW / 140 LE) referencia

1 Audi A3 tuning 2.0 TDI 140 LE néhány referenciánk

  • Audi A3 tuning 2.0 TDI 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

5 Még több Rigotech Audi tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!