Chiptuning » Audi tuning » Audi A3 tuning » 2.0 TFSI (147 kW / 200 LE) referencia

Audi A3 2.0 TFSI 200 Ps 2005 Prémium Pro Stage1


Audi A3 chippelés ezen a 167706 km-t futott 16 éves 200 lóerős 2.0 TFSI vezérgépen, amely Zalakaros térségéből érkezett chiptuning miatt Siófokra, a Rigotech Chiptuning kiemelt partneréhez. DSG váltóval szerelt esetekben az optimalizálás haszna nagyon érezhető, mert a váltó nem csúsztat és kicsi az átviteli vesztesége. A váltót is programozhatjuk, de jelen felállásban szükségtelen.


audi-a3-tuning-2-0-tfsi-200

Audi A3 részletek

Gyártmány: Audi
Típus: A3
Kivitel: 8P – 2003 – 2008
Motor: 2.0 TFSI (147 kW / 200 LE)
Katalógus teljesítmény: 200 LE
Forgatónyomaték: 280 Nm
Váltó: DSG
Futásteljesítmény: 167706 km
ECU: Bosch MED17.5
Motorkód: AXX
Alvázszám:
Gyártási év: 2005
Üzemanyag: Benzin
Motor konfiguráció: Turbó-benzin
Innét jött: Zalakaros

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Audid van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Audi tuningra van szükséged? Akkor kezdd itt:
Audi tuning

Tuning katalógusunkban biztonságos emelés ezen az Audin

A Rigotech által ajánlott még agresszívebb használat esetén is időtálló motoroptimalizálás paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 230 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 330 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningos reklámoz nagyobb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból származó alkatrész szintű károkért egyedül Te tartod a hátad.


Audi A3 tuning a Rigotech műhelyében

A tulajdonos remap okán jött a Rigotech-hez, hogy javítsunk az autó robbanékonyságán és nyomatékán. Elvárása ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás , az erő meggyőző javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal szem előtt tartva az eredeti élettartamot.

Audi A3 tuning kezdőlapunk: https://rigotech.hu/kivitel/audi-a3/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
Az A3 200 LE-s erőforrása bőséges betervezett túlméretezéssel bír, tehát a motoroptimalizálás várható haszna bőséges. A motor jól érezhetően chiptuningolható, az élettartam sérülése technológiánkkal nem merül fel. Ezek a turbóbenzinesek hatékonyan, látványosan és biztonságosan húzhatók.


A 2.0 TFSI csiptuning előtt érdemes tájékozódni milyen chip tuningoshoz fordulsz, mivel a chiptuningok megbízhatósága, megtérülése, díja brutálisan eltérő!

Az autód 200 lóerős erőforrásának valamint hajtásának tartalékai ellenére is azonnal tönkre tehető egy rosszul megírt akciós csiptuninggal vagy Audi tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech optimalizálás eredménye, lépései

Nálunk a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte Szabolcs elvárásainak megfelelő PPro remap kivitelezése. A tökéletes tuning van, hogy két lépcsőben kerül finomításra az Audi futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy extrább kérések felmerülésekor elengedhetetlen a dyno teszt és folyamatos diagnosztikai kontroll. Jelen esetben Ügyfelünk kérésére nem mértük a gépet, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll segítette a folyamatot.

A Prémium Pro remapunk eredménye ezen a 2.0 TFSI motoron: élénkebb gyorsulás és érezhetően dinamikusabb nyomatékkarakterisztika de visszajelzéseink alapján mérhető az autó étvágyának csökkenése is.

Nagyra értékeljük ügyfekünk pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbó-benzin motoroknál nem ajánlott sportlégszűrőt alkalmazni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Műhelyünkben a nagy becsben tartott kocsid maximális biztonságban szakértő kezekben van. Ezt a dyno tesztek, diagnosztikai módszereink mellett, egyedülálló együttműködési lehetőségeink biztosítják. Számos hasonló Audit teszteltünk, diagnosztizáltunk, chiptuningoltunk az 1998 óta eltelt időben és róluk gyakran közzétettük eredményeinket, referenciáinkat.

#Audi #A3 #tuning #TFSI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Audi tuning » Audi A3 tuning » 2.0 TFSI (147 kW / 200 LE) referencia

1 Audi A3 tuning 2.0 TFSI 200 LE néhány referenciánk

  • Audi A3 tuning 2.0 TFSI 200 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Audi 2.0 TFSI motor pár teljesítménymérésünk

  • Audi 2.0 TFSI 200 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Audi 2.0 TFSI más teljesítményosztályú méréseink feltöltése folyamatban...

1.3 Néhány azonos motor: VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 2.0 TFSI teljesítménymérése

  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 2.0 TFSI 200 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 2.0 TFSI méréseink feltöltése folyamatban...

5 Még több Rigotech Audi tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!